Izgalmas könyvet ajánlanátok?
Ez relatív, de Stephen King-től az AZ-t nem tudtam letenni. Még Druontól Az elátkozott királyok is szuperizgalmas ciklus.
Ha erős a gyomrod, Takami Kóshuntól a Battle Royale-t is ajánlanám.
Mark Lawrence - Széthullott Birodalom Trilógia
Nagyon tetszett, fantasy, és elég durva. Nem olvastam még sok könyvet, de ez hihetetlen jó volt. Nem tudtam letenni. Suliban az órán is olvastam, szépen elvették a legizgalmasabb rész közepénél:DD /3. záró kötet év végén várható/
Ann Aguirre - Pengeföldek Trilógia
Nem valami világmegváltó könyv, de engem nagyon elszórakoztatott. 2 nap alatt olvastam el úgy, hogy alig 4 könyvet olvastam addig el, de megszerettem az olvasást. Ez is kicsit fantasys, poszt-apokaliptikus. /2. kötet ősszel/
Julie Kagawa - A vas igézete
Bár nem tudjuk, hogy fiú vagy lány vagy, miket szeretsz, de nekem ez a könyv nagyon tetszett. Romantikus-fantasy. Sosem szerettem a nyálas történeteket, jobban vonzódom a véres kaszabolós fantasykhoz, de ez is tetszik. Most olvasom a 2. kötet.
Dan Wells - Nem vagyok sorozatgyilkos Trilógia.
Letehetetlen, szerintem:D Nagyon bírom a főszereplőt benne. Maga a történet is jó. Kicsit misztikus, és nem is olyan hosszú, és ezeket is 2 nap alatt olvastam ki. /3. kötet egyelőre nem tudni mikor, valószínű, hogy jövőre/
Remélem segítettem:)
Robert Merle: Mesterségem a halál
George R.R. Martin Tűz és Jég dala sorozat
Brent Weeks - Az árnyak útján
Arnon Grunberg: Tirza
Arthur Golden: Egy gésa emlékiratai
Guy de Maupassant: Egy asszony élete
Lauren Oliver: Mielőtt elmegyek
Brent Weeks - Az árnyak útján, Az árnyékvilág peremén, Túl az árnyakon
Ezt a trilógiát egyszerűen nem tudtam letenni. A három könyvet szoros egymás utánban olvastam el annyira jó volt. :)
A Burok
Az eleje picit unalmas, de a sivatagos résznél beindul, alig bírtam letenni :D
(suliban a tanárnők rendszeresen elkobozták óra előtt, hogy ne vonja el a figyelmem. Dolgozat közben láttam, hogy a magyartanár bele-belepillant :D ha neki tetszik, akkor nem lehet rossz könyv)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!