Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek milyen? ötleteket...

Szerintetek milyen? ötleteket és tanácsokat kérnék.

Figyelt kérdés

Írok... elég amatőrnek számítok de van 1-2 jó fogalmazásom meg egy kis regényem... most erről szeretnék írni, de az a kérdésem első sorban: van- e már ilyen témájú könyv?

a történet egy zsidó kislányról szól, aki nem nehéz kitalálni: a második világháború idejében él... a sztori a kb. 6 éves lány szemszögéből van írva, aki nem érti mi történik, miért történik az ami. gyerekekkel együtt viszik ide-oda. szerencsésen túléli a háborút, ugye jönnek az oroszok... de a végén ki akar szabadítani egy zsidó csoportot, de egy bosszús német katona lelövi... és akkor a könyvet én fejezném be...

vélemények? tanácsok? (hasonló könyvek?)

2010. márc. 8. 20:14
 1/5 anonim ***** válasza:
nem olyan rossz, de eléggé hasonlít az Anne Frank naplójára (Nem bántásból mondom) AZ is egy fiatal lány szemszögáből mutatja be a zsidók szenvedését. És a lány meg is hal a végén...
2010. márc. 8. 20:57
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem nyugodtan megírhatod. hiszen lehet hogy az alaptörténet ugyanaz . de senkinek sem fog feltűnni igazán mivel két különböző szemályiség írta két különböző módon.. sok sikert hozzá
2010. márc. 8. 21:23
 3/5 A kérdező kommentje:

most, ogy így mondod utána néztem, az egy napló... ha minden igaz akkor egy 13 ves lány írta... de ő nem írta le azt, hogyan viszik el őt, meg hogy hogyan látja a gyilkosságokat, meg az ilyeneket... elolvastam a tömörítettben az azt írja le, hogy miylen a padláson (?) élni...

köszi a komikat, várom a többit is! :D:D:D

2010. márc. 9. 11:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Az Anne Frank naplója az ő és a családja bujkálását írja le Hollandiában.Egy gyár padlásán rendeztek be szállást maguknak hosszú időre,és az ott eltöltött 3 évet írja le.Nagyon érdekes,mindenkinek ajánlom.

Egyébként szerintem a történeted csak nagy vonalakban hasonlít rá(2v.h,zsidó kislány,meghal),és megállja önálló műként a helyét.

Sok sikert hozzá!

2010. ápr. 2. 03:26
 5/5 A kérdező kommentje:
:D köszi... majd dolgozom rajta, meg persze sok könyvet olvasok majd, filmeket nézek stb... majd meglátom mi sül ki belőle... :d
2010. ápr. 3. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!