Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Lehet így írni?

Lehet így írni?

Figyelt kérdés

Lehet úgy írni egy regényt, hogy elkezdem e/3-ben és aztán az egyik szereplő elkezd valamit meséli és onnantól ő lesz egy ideig a külső szemlélő, aztán ismételten egy szereplő lesz a többi közül?

Ezt úgy értem, hogy elkezdem e/3-ben és még azon az oldalon vagy abban a fejezetben "átváltok" erre a bizonyos szereplőre és a fejezet végén vagy a következő fejezetben ismételten egy történetben úgymond nem szereplő személy lesz a külső szemlélő. Lehet ilyet csinálni, vagy nem?

Remélem sikerült érthetően leírnom.

A válaszokat előre is köszönöm! :D

2015. aug. 3. 17:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát, működik, bár ide eléggé zavarodottan sikerült leírnod... :D Nagyon kell vele vigyázni, mert könnyű vele összezavarni az olvasót.
2015. aug. 3. 17:27
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod! :D

Igen, gondoltam hogy elég zavarosan írtam le, de nem tudtam, hogy kéne megfogalmaznom ezt, úgyhogy így sikeredett... :'D

Gondoltam rá, hogy ha nem vigyázok vele, akkor könnyen összezavarhatom az olvasót, de erre már megvan a megoldás, szóval emiatt nem kell aggódni. :D

Még egyszer köszönöm a választ, ment a zöld kéz! :)

2015. aug. 3. 17:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindent lehet, ha jó a végeredmény. Én is hasonlót tervezek egyébként.
2015. aug. 3. 17:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Pl. az Iskola a határonban is érdekesen van megoldva a narrálás, de működik.
2015. aug. 3. 17:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz. :D
2015. aug. 3. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!