Tudnátok olyan könyveket írni, amik egy szigeten játszódnak, és nagyjából az élet-halál ciklusról szólnak?
Élet s halál ciklusáról? Hogy érted? Spirituális értelemben mint a lélekvándorlás? Vagy fizikai értelemben vett folyamatos s megállíthatatlan halálba menetelő emberekre gondolsz akiket felváltanak az újjonnan jött lelkek?
Én a Battle Royale könyvet javaslom mert zseniális és ha érintőlegesen is attól még foglalkozik a köny a fenti témákkal.
Jah meg a Legyek ura :) de az lehet nem jó már neked.
Úgy értem, hogy a sziget tulajdonképpen valamiféle purgatóriumként szolgál, és az oda került emberek nem tudnak arról, hogy halottak lennének, de idővel kiderül számukra. Ehhez hasonlók könyvek érdekelnének.
A Battle Royal-t olvastam, és tényleg nagyon jó, de most nem ilyen gyilkolászós történeteket van kedvem olvasni, hanem inkább spirituálisakat, mint amit fent említettem.
W. Golding: Legyek ura
hát nem tudom, hogy beleesik e abba amit kerestél, de nekem rögtön ez utott róla eszembe, mondjuk elég klasszikus úgyhogy lehet már olvastad is :D
"Öld meg a malacot!" XD (kár h már nem játsszák a színházban) T-T
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!