Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudnátok olyan könyveket...

Tudnátok olyan könyveket írni, amik egy szigeten játszódnak, és nagyjából az élet-halál ciklusról szólnak?

Figyelt kérdés
2015. júl. 29. 00:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Élet s halál ciklusáról? Hogy érted? Spirituális értelemben mint a lélekvándorlás? Vagy fizikai értelemben vett folyamatos s megállíthatatlan halálba menetelő emberekre gondolsz akiket felváltanak az újjonnan jött lelkek?

Én a Battle Royale könyvet javaslom mert zseniális és ha érintőlegesen is attól még foglalkozik a köny a fenti témákkal.

Jah meg a Legyek ura :) de az lehet nem jó már neked.

2015. júl. 29. 09:54
 2/6 A kérdező kommentje:

Úgy értem, hogy a sziget tulajdonképpen valamiféle purgatóriumként szolgál, és az oda került emberek nem tudnak arról, hogy halottak lennének, de idővel kiderül számukra. Ehhez hasonlók könyvek érdekelnének.

A Battle Royal-t olvastam, és tényleg nagyon jó, de most nem ilyen gyilkolászós történeteket van kedvem olvasni, hanem inkább spirituálisakat, mint amit fent említettem.

2015. júl. 29. 13:49
 3/6 anonim ***** válasza:
(első vagyok)Ejha megmozgattad a fantáziámat ami azt illeti....ne értsd félre nem megbántani akarlak de kétlem, hogy ilyen regény lenne és ha van is akkor elég gyengécske lehet máskülönben ismerném vagy híres lenne de nem emellett a spirituális regények a puszta filozófiai munkásságokat leszámítva igen igen hátrányosan állnak ilyen téren. Szigetest tudok...spirituálisat is :/ de a kettő....hát bocsi.
2015. júl. 29. 22:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a választ. Akkor maradok valami gyilkolászós könyvnél. :D
2015. júl. 29. 22:57
 5/6 anonim válasza:
Agatha Christie - Tíz kicsi néger? :)
2015. júl. 30. 14:56
 6/6 anonim ***** válasza:

W. Golding: Legyek ura

hát nem tudom, hogy beleesik e abba amit kerestél, de nekem rögtön ez utott róla eszembe, mondjuk elég klasszikus úgyhogy lehet már olvastad is :D

"Öld meg a malacot!" XD (kár h már nem játsszák a színházban) T-T

2015. júl. 31. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!