Vörös pöttyös ajánló?
Tudnátok olyan könyveket ajánlani, amelyek vörös pöttyösek, vagy esetleg arany pöttyösek, és népszerűek. Úgy értem, hogy sok embernek elnyerte a tetszését. Valami olyanra gondolok, hogy vérfarkas, esetleg vámpír, de nem a Twilight-os fajtából, hanem inkább a Drakula fajta. (nem konkrétan rá gondolok) Az angyalos/bukott angyalos, és a mentálos/médiumos/alakváltós könyveket nem szeretem.
Melyiket olvastátok, mi róla a véleményetek, és tudnátok-e ajánlani bármit is, ami megfelel az én különös, válogatós ízlésemnek? (a boszorkányokat, vámpírokat, vérfarkasokat, tündéreket, elfeket kedvelem)
hát nekem is tökéletesen ugyan ez az izlésem az a helyzet ha elkezdenék ajálani kiakdna a szerver de ha gondolod küldök privátba!
addig is néhány kedvenc:
kelley amstrong: sötét erő (szellemidézős,alakváltós szerelmes)
Benina: Bíborhajú (boszorkányos)
fallen
Be kell valljam én sokáig nem is néztem a vörös meg egyéb pöttyös könyvek közé, mert vagy a Twilight jutott róla eszembe, vagy valami rosszul szövegezett tini hősnő, aki egy szál gyufával megmenti a világot és természetesen a galaxis legszexibb pasija halálosan szerelmes belé... (mondjuk néha kellenek ilyenek is) :D
Szóval, a lényeg: az én leg-leg-leg kedvencebb vörös pöttyös könyvem épp ezért nem ilyen,legalább is én nem annak ítélem meg.
Maggie Stiefvater: Raven Boys (és folytatása)
Szerintem ez a könyv lenyűgöző volt. Izgalmas, magával ragadó, utánozhatatlan karakterekkel és még sorolhatnám tovább :)
Vörös pöttyös:
Luxen sorozat. Számomra ez volt az egyetlen, igazán élvezhető vöröspöttyös
Arany pöttyös:
Serena
Vizet az elefántnak
Sarah kulcsa
nem tudom, mennyire népszerűek, de mind a háromból van film, szóval valamennyire csak az lehet. Nekem nagyon-nagyon tetszettek egyébként.
Vörös pöttyös: Csontváros és folytatásai? Abban van ember, vámpír, tündér, vérfarkas, minden...
Arany pöttyös: Outlander, A csábítás kilenc szabálya, Hol késel, hercegem? (bár ezek nem misztikusak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!