Van olyan ifjúsági könyv ami "fiúsabb" (vagyis igazából nem fiús csak nem olyan lányos :D) lányról szól? (bővebben lent)
Ami a mai korban játszódik, a hétköznapi életről szól csak nem ilyen tipikus "lányos lányról" mint általában az ilyen típusú könyvek hanem valami normális emberről :D
Igazából általában vörös pöttyöst meg más fantasy,krimi,thriller könyveket szoktam olvasni. De néha jó lenne néha egyszerűbb,hétköznapi életről szóló könyveket olvasni csak nem bírom az ilyen "rózsaszín szemüvegen látjuk a világot típusú könyveket".(mint pl. szjg)
Leiner Laura Akkor szakítsunk , az nem olyan rózsaszín és hétköznapi , amit leítál
Pl MEg Cabot könyvek közül A hívószám 1-800, Mediátor azok fiúsabbak. MEg szerintem a Az a balfék Tommy Sullivan is jó .
Aztán ott vannak Sarah Dressen könyvek, amik kömoly témákat dolgozz fel: Nekem legjobban a a Figyelj rám és az Altatódal tetszett
Ezek a Ya regények. A többi ami eszembe jut az már mind NEw aadult, és azok mind tartalmaznak komoly témákat és 18 feletti tartalmat.
Molnár Tóni: Tépődések
Filozofikus, romantikus, és egy férfi írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!