Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Valaki tud jó fantasy könyvet...

Valaki tud jó fantasy könyvet ajánlani?

Figyelt kérdés
A végzet ereklyéi összes részét, A Gyűrűk Urát olvastam már :) nekem tetszett mindkét könyvsorozat :)
2015. aug. 1. 20:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ügyes vagy, olvasd el a harrypottert is :D
2015. aug. 1. 20:05
 2/12 A kérdező kommentje:
Félek ha elolvasom, akkor megutálom a filmet :/
2015. aug. 1. 20:06
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem fogod megutálni a filmet, ha elolvasod a könyveket, én garantálom ezt. Amúgy Terry Pratchett könyveit ajánlom neked. Nagyon jó és mindegyik regénye beleilleszthető egyetlen egy világba, egy-két olyan regénye van, amelyik különálló történet. :)
2015. aug. 1. 20:13
 4/12 anonim ***** válasza:

Helo!

Harry Potter eresteben a könyvek merföldekkel jobbak mint a film. Szerintm, inkabb abrandulj ki a filmekböl es legyel gazdagabb egy remek kalanddal a könyveken kereszül minhogy kihagyd öket pont a filmek miatt...

Tovabbi müvek: Bartimaeus-trilogia, Hobbit - ha nem olvastad meg - En zeretem a Warhammer fantasy könyveket is - ha esetleg jatszottal a vilagra epülö jatekokkal, akkor föleg ajanlom -, Tronok harca.

2015. aug. 1. 20:16
 5/12 anonim ***** válasza:
Eragon, Bartimaeus, Hobbit, Vaják. Ha érdekel esetleg a scifi is, akkor Sztrugackij-könyvek.
2015. aug. 1. 20:42
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ :) elolvasom majd őket
2015. aug. 1. 20:57
 7/12 anonim ***** válasza:

Szia!

A fentebbi javaslatok mellé még ajánlanám Tracy Hickman és Margaret Weis:

Az őszi alkony sárkányai

A téli éj sárkányai

A tavaszi hajnal sárkányai

c. könyveit. Ezek egymás után következnek, és ezek "Sárkánydárda krónikák" sorozat első részei.

2015. aug. 1. 21:47
 8/12 anonim ***** válasza:
James Dashner trilógiája (első rész Az útvesztő).
2015. aug. 1. 22:17
 9/12 anonim válasza:

A tűz és a jég dala, A. Pike: Wings, Spells, Illusions, Destined - ha nincs bajod a romsntikával- bár a végzet ereklyéi is olyan:D Cassandra Clare: Pokoli szerkezetek, B. Fitczparick: Csitt, csitt, Sarah Fine: Sanctum

Justin Cronin: A szabadulás trilógia - ez egy poszt apokaliptikus történet nem annyira fantasy de nagyon jó:)

Szurovecz Kitti: A napszemű Pippa Kenn, A viharszívű Mya Mavis

Harry Potter pedig alap:)

2015. aug. 2. 09:41
 10/12 A kérdező kommentje:
Rendben :) köszönöm
2015. aug. 2. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!