Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudnátok könyveket ajánlani?

Tudnátok könyveket ajánlani?

Figyelt kérdés

A kedvenc könyveim között fantasyk vannak, de szeretem a hétköznapi sablonos történeteket is. Fantasyból nem szeretem a vámpíros, vérfarkasos sellős és zombis könyveket.

Amiket eddig olvastam és tetszett : pokoli szerkezetek trilógia, időtlen szerelem trilógia, csitt csitt 1 2 3 4, angyalsors 1 2 3 4, anna és a francia csók, szjg összes, hex hall stb.

A válaszokat előre is köszi :)

16/l

2015. júl. 26. 17:26
 1/6 Zsófi0419 válasza:
Szia :) Én a Párválasztót tudom ajánlani!! Sokat olvastam azok a könyvek közül amiket kiírtál szóval gondolom valamennyire egyezik az ízlésünk:)Nekem nagyon tetszett.Kalandos,romantikus könyv.Alig tudtam letenni ! Csak ajánlani tudom !! :)
2015. júl. 26. 19:28
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom nálad ez mennyire fér bele a fantasy-ba, de James Dashner-től az Útvesztőt nem lehet letenni, plusz már 4 része megjelent és a szerző az ötödiken dolgozik. Én a harmadiknál tartok és egyszerűen fantasztikus.

Mondjuk meg kell, hogy mondjam, nem éppen romantikus, mint a többi, amit írtál ( a címükből gondolom). Bár a regény második felében illetve a második részben kezdenek bonyolódni a főszereplő nőügyei...

16/f

2015. júl. 27. 12:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Aprilynne Pike - Laurel sorozat (Szárnyak, Varázsigék, Illúziók, Elrendelve)

Tavi Kata - Sulijegyzetek-sorozat Nyitótánc, Ballépések

Alyson Noël - Lúzerek és bálkirálynők

Stephanie Perkins - Anna és a francia csók, Lola és a szomszéd srác

Kelly Oram - Szívzűrterápia strébereknek

Kalapos Éva - D.A.C.-sorozat

Meg Cabot - Hívószám 1-800 sorozat, Jinx

Marni Bates - Segítség, YouTube-sztár lettem!

J. R. R. Tolkien - Gyűrűk Ura

Stephen King - A Setét Torony sorozat

George RR Martin - Trónok harca

Amanda Stevens - Sírkertek Királynője

Kendare Blake - Vérbe öltözött Anna

Susanna Clarke - A Hollókirály

2015. júl. 27. 13:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat megnézem őket :)
2015. júl. 28. 09:24
 5/6 Nonomaci válasza:

Szia!

A Szent Johanna Gimi nem lenne jó?

2015. júl. 31. 12:06
 6/6 anonim válasza:
Mivel már elolvastad a SzJG-t Leiner Laurától és feltehetőleg tetszett akkor: Késtél, Hullócsillag, Akkor szakítsunk, Bexi sorozat. Esetleg: Storm Sisters-Süllyedő világ; Nichs Andrea- Szabadság szerelem. Olvastam már a Twist Olivért is, szerintem jó könyv bár rövid; vagy a Szerelemlék is szép történet de nem a legújabb. Fehér Klára- Bezzeg az én időmben-je is fain. Ajánlom neked a libri.hu -t, kiválasztod a kategóriát és egy rövidebb leírásnak köszönhetően eldöntheted, hogy tetszeni fog-e :)
2015. aug. 17. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!