Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetetek mi fog történni...

Szerintetetek mi fog történni Theonnal a Tél Szeleiben?

Figyelt kérdés

Sziasztok olvastam a Sárkányok Táncát és a publikált fejezetét és nagyon sajnálom a vele történteket és nagyon megkedveltem a karakterét.

Ti mire számítotok a jövőben mi lesz vele?

A válaszokat előre is köszönöm.

2015. aug. 1. 19:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
26%
az igazán fontos karakterek szálai ugyan azok, Bran a Háromszeműnél, Daenerys repült és most körbevette a khalasaar, Jon meghalt, Tyrion Dany mellé került, mint ahogy ezt a könyvből is érezni lehet, hogy ugyis oda fog miután köpönyeget fordítanak, Cersei vs mindenki más Királyvárban, Arya megvakult, Theon ugrott, Stannis meghalt ahogy kell is neki
2015. aug. 2. 18:08
 12/19 anonim ***** válasza:
67%

hallottam egy teóriát attól az ostoba Preston Jacobs-tól, hogy Mance elfoglalta Deres-t és ő írta a levelet és ez volt az a teória amin az egyik legjobbat derültem...bár meg se lepődök rajta mert az a marha képes volt összehozni egy olyat is hogy Jon szülei Brandon és Ashara és ezt a sok hikomattal el is tudta hitetni sajnos

Mance Abel néven lebukott Deres-ben a lándzsaasszonyaival, 2-t ki is nyírtak asszem és a Bolton-ok tudják, hogy a másik 4 is velük van, elkapják őket, szétnyúzzák őket, ők bevallanak mindent a Fal-on tartózkodókról és Abel-ről is elmondják, hogy ő Mance...ezek után ketrecbe vetik és magyarázatot követelnek Jon-tól és emiatt tud Ramsay mindenkiről, akit említ a levélben

2015. aug. 2. 18:15
 13/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Szerintem is igaz amit Ramsay leirt a levélben mert rájött, hogy ki Abel és a 6 mosónő csak ha megölték Stannist és minden emberét akkor Theonék elmenekülhettek mert Ramsay is azt hiszi, hogy Jonnál vannak.

De, hogy hová az relytély...

2015. aug. 2. 19:21
 14/19 anonim ***** válasza:
75%

Hát Mance tuti nem foglalta el Winterfellt, mert eleve 6 vad nővel ment oda, akik közül volt, aki el is halálozott. És sztem még az sem lehetőség,hogy más vadok is odamentek, mivel gondolom mindenhová őrszemek lettek állítva, akik kémlelik a terepet.

A levél alapján azt viszont eltudnám képzelni,hogy miután Roose kivonult a sereggel, Mance felfedte magát Ramsaynek és "szövetkeztek".

Mivel egyrészt a levélben többször is előfordul a fattyú szó, amit Ramsay nem igazán kedvel és a végén varjúnak nevezi Jonékat. Másrészt pedig olyan emberek átadását kéri a levél írója, akik jó túszok lennének egy esetleges alkudozás esetén Roosezal és Stannisszel szemben is.

2015. aug. 2. 20:05
 15/19 anonim ***** válasza:
26%
Igen Ramsay totál olyan csávónak tűnik, aki csak úgy szövetkezik valakikkel, akik eddig az embereit öldöste (Deres szellemei a lándzsaasszonyok, be is vallották). Ha felfedte magár Mance, ha nem Ramsay akkor is kicseszett vele.
2015. aug. 3. 15:13
 16/19 anonim ***** válasza:
Még több testrészének mondhat búcsút.
2015. aug. 3. 19:04
 17/19 anonim válasza:
tudja valaki hogy mikor jön ki a 6. könyv?
2015. aug. 6. 21:13
 18/19 anonim ***** válasza:
Senki se tudja. Az író a 6.évad előtt akarja megjelentetni.
2015. aug. 7. 16:13
 19/19 brokenbone ***** válasza:
NEM THEON, BŰŰZÖS!
2015. aug. 12. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!