Szerintetetek mi fog történni Theonnal a Tél Szeleiben?
Sziasztok olvastam a Sárkányok Táncát és a publikált fejezetét és nagyon sajnálom a vele történteket és nagyon megkedveltem a karakterét.
Ti mire számítotok a jövőben mi lesz vele?
A válaszokat előre is köszönöm.
hallottam egy teóriát attól az ostoba Preston Jacobs-tól, hogy Mance elfoglalta Deres-t és ő írta a levelet és ez volt az a teória amin az egyik legjobbat derültem...bár meg se lepődök rajta mert az a marha képes volt összehozni egy olyat is hogy Jon szülei Brandon és Ashara és ezt a sok hikomattal el is tudta hitetni sajnos
Mance Abel néven lebukott Deres-ben a lándzsaasszonyaival, 2-t ki is nyírtak asszem és a Bolton-ok tudják, hogy a másik 4 is velük van, elkapják őket, szétnyúzzák őket, ők bevallanak mindent a Fal-on tartózkodókról és Abel-ről is elmondják, hogy ő Mance...ezek után ketrecbe vetik és magyarázatot követelnek Jon-tól és emiatt tud Ramsay mindenkiről, akit említ a levélben
Köszönöm szépen a válaszokat!
Szerintem is igaz amit Ramsay leirt a levélben mert rájött, hogy ki Abel és a 6 mosónő csak ha megölték Stannist és minden emberét akkor Theonék elmenekülhettek mert Ramsay is azt hiszi, hogy Jonnál vannak.
De, hogy hová az relytély...
Hát Mance tuti nem foglalta el Winterfellt, mert eleve 6 vad nővel ment oda, akik közül volt, aki el is halálozott. És sztem még az sem lehetőség,hogy más vadok is odamentek, mivel gondolom mindenhová őrszemek lettek állítva, akik kémlelik a terepet.
A levél alapján azt viszont eltudnám képzelni,hogy miután Roose kivonult a sereggel, Mance felfedte magát Ramsaynek és "szövetkeztek".
Mivel egyrészt a levélben többször is előfordul a fattyú szó, amit Ramsay nem igazán kedvel és a végén varjúnak nevezi Jonékat. Másrészt pedig olyan emberek átadását kéri a levél írója, akik jó túszok lennének egy esetleges alkudozás esetén Roosezal és Stannisszel szemben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!