Tudnátok valami nagyon jó romantikus könyvet ajánlani? Szeretek olvasni, de kifogytam az ötletekből. Lehet gimis, szomorú, fantasy csak legyen a főtémája a szerelem.
Figyelt kérdés
Romantikus könyvek2015. júl. 30. 18:14
11/15 anonim válasza:
Helena Silence: Enigma(Én szó szerint nem tudtam letenni amíg ki nem olvastam) , van második része is az Ezüsthíd.
Sarah Dessen: Figyelj rám, kb a közepe fele kezd inkább a szerelem a középpontba kerülni de nagyon jó könyv :)
Gayle Forman - Ha maradnék ez meg van filmesítve, de olvasni sokkal jobb :)a második része a Hová tűntél? :)
12/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek!
2015. aug. 15. 12:15
13/15 anonim válasza:
Kiera Cass - A párválasztó sorozat
14/15 anonim válasza:
Nora Roberts könyvei, Pl. Biztos rév. Romantika van bőven a műveiben. :)
Hajdú-Antal Zsuzsanna: Érintetlen én című könyve jutott eszembe még arról, amit leírtál.
Új és tini, anélkül, hogy nyálas vagy ömlengős "hepiendes" lenne. A szereplők sem tökéletesek (már nagyon unom a tökéletes karaktereket.) :), épp ettől jók.
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!