Ritka típus! Ilyen könyveket tudtok?
Olyan könyvek kellenének nekem, mint Simone Elkeles trilógiája (Tökéletes Kémia, A Vonzás Szabályai, Láncreakció).
Romantikus könyvet, ahol mindkét fél gondolatait láthatjuk.
Naplószerűnek mondanám.
Viszont az olyanok, mint Szilvási Lajos: Egymás szemében c. könyve nem tetszett, mert még ha a napok sorban is vannak, a történéseket nem sorrendben írja, hanem éppen ami eszébe jutott arról a napról, és az eléggé zavaró.
Az nem baj, ha nem sima romantikus, tehát lehet benne fantasy-tól kezdve sci-fi-ig minden, de a fő lényeg a két szereplő kapcsolatán és gondolatain legyen (az sem baj, ha leszbikus/meleg történet)!
Egy plusz megjegyzés, hogy nem nagyon szeretem a magyar írókat, tehát a történet ne magyar nevekkel legyen (tudom, vannak olyan fantasy írók, akikről valószínűleg nem is tudom hogy magyar, mégis imádom), a lényeg hogy olvasáskor ne érződjön, hogy magyar ember írta!
Előre is köszönöm.
UI: nem baj ha angol nyelvű, csak legyen fellelhető az FSZEK-ben, vagy online ingyenesen :) (már 6db 2 méteres polcom, és a fél ruhásszekrényem tele van könyvekkel, a szüleim nem engednek többet venni :( )
Jamie Mcguire: Gyönyörű sorscsapás, Veszedelmes sorscsapás (Az első könyv a lány szemszögéből a második a fiuéból :D )
Sherry Gammon: Szerethetetlen, Hihetetlen
Cassandra Clare: Végzet ereklyéi sorozat
Szia!
Tudom, hogy azt mondtad, ne magyar legyen, de ezen a könyvön abszolút nem érződik az, hogy magyar szerző írta:
Kemese Fanni: A napszemű Pippa Ken
és a folytatása, ha esetleg megteteszene a könyv:
Kemese Fanni: A viharszívű Mya Mavis
Remélem, tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!