Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi van akkor, ha nem szeretek...

Mi van akkor, ha nem szeretek olvasni?

Figyelt kérdés

Nagy baj, ha nem szeretem a könyvek olvasását? Az igazság az, hogy az ismeretterjesztő könyveket imádom. Folyton autótörtneti könyveket, atlaszokat, útikönyveket, szótárakat, nyelvkönyveket nézegetek, azokat napi rrndszerességgel. Egyedül a háziolvasmány-szerű irodalmi alkotások állnak messze tőlem. Mi a véleményetek, lehetek bármivel is rosszabb ember annál, mint aki olvas Gárdonyit, Jókait vagy hasonlót? Én tökéletesen megtanultam helyesen írni, szépen tudok beszélni, és a szókincsemet más könyvekkel is tudom növelni. Olyanokkal, amiket én olvasok. Igazából most azt kérdezem, hogy attól én is értékes vagyok, amiért engem csak az ismeretterjesztő és technikai könyvek érdekelnek, nem pedig a számomra unalmas és monoton leírások (amik ráadásul nem is mind megtörtént esetek)?

Tehát valójában szeretek olvasni, csak nem irodalmat, hanem mást. Autós könyveket, útikönyveket. Ez nagy baj? Tizedikes vagyok.

2015. júl. 27. 14:46
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Igen. Én szerencsére megtaláltam, hogy miket szeretek olvasni, csak a lelkiismeretem nincs rendben, hogy a szépirodalmat nem szeretem...
2015. dec. 27. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!