Warcraft univerzum megismerése az alapoktól. Hogyan kezdjem?
Lehet nem épp könyv kategória hanem játék is.
Szóval hamarosan jön a Warcraft film. Felelevenítődtek a régi warcraft játékok/world of warcrafttal töltött idők. És nagyon érdekelne a sztori.
Tudom, hogy vannak lore fordítások meg ha kijátszom a játékokat akkor kapok egy képet de mégis hol kezdjem?
Annyi olvasni való (lore, könyvek) van, hogy hihetetlen. Hiába olvasok el valamit teszem azt a "Quel’Thalas megalapítása" -t ha a szereplők feléről nem tudom kicsoda.
A World of Warcraft játékban a történet nagy része benne van, máskérdés hogy egy Achievmenthunternek kell lenned perfekt angollal, és mocsok sok szabadidővel, lévén van legalább 5000 karakter a Warcraftban akinek van története.
Quel'Thalas története egy nagyon kis csücske az egésznek.
Amúgy az hogyjön a Warcraft film... ne hidd el, 2008óta jön, még 2014 Májusában mondták hogy 2016ra jön, azóta semmi hír róla, de ne fogadj rá hogy jönni fog, szerintem csúszik az még.
Comic conon jött 2 poszter róla. :)
Ééééésss...spoiler:
Kiszivárgott CC -ről a trailer is. (kamerás felvétel)
Van egy ilyen oldal, hátha szerencsével jársz vele:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!