Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hol jar jelenleg a star wars...

Hol jar jelenleg a star wars univerzum darth krayt utan?

Figyelt kérdés
A legutolso info amit tudok, hogy luke korszaka utan joval, mikor legyozte a sitheket, megalakult az uj sith rend darth krayt vezetesevel, aki azt vezette be,hogy csak egy sith nagyur es korlatlan sith kegyenc lehet, innentol tudja valaki tovabb a sztorit?
2015. febr. 2. 19:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Ugye tudod, hogy már csak a 6 film, a The Clone Wars, és a Rebels része a kánonnak, az összes többi mű nem. Innentől már csak a 2014 szeptembere után megjelent művek részei a kánonnak
2015. febr. 7. 16:00
 2/4 anonim válasza:
A kérdező az EU-ra gondolt, nem az alapsztorira. Na, hát Ben Skywalker fia(aki Luke és Mara gyermeke), Kol Skywalker irányította a Jedi rendet. YU 130-ban az Ossusi Jedi akadémiát megostromolta a sith sereg. Legyőzték a Jediket, Kolt fia szeme láttára ölték meg a sith kegyencek. Cade, Kol sarja maradt életben meg néhány jedi. Ez volt a harmadik Jedi tisztogatás. Cade Skywalker ezután csempész lesz. Egy új Galaktikus Birodalom lesz az úr. YU 137-ben kitör a lázadás, amibe Cade egy Jedi miatt keveredik bele, s sikerül neki Cade-t viszaterelni az erő útjára. A coruoscanti csatában, Cade és társai legyőzik a sitheket és a Birodalmi hadsereget. Skywalker egy fénykard párbajt megöli Darth Krayt. Eddig tudom a sztorit.
2015. febr. 8. 23:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat
2015. febr. 16. 22:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát én magyarul nem találtam semmit, csak angolul. Szóval Krayt után egy bizonyos "Galactic Federation Triumvirate" alakult meg, aminek a vezetői az Új Jedi Rend vezetője, a Krayt Birodalmától leszakadt Empire-in-exile császára és a "Galactic Alliance Remnant" vezére, ami gondolom az új köztársaság utódja. Szóval ezek hárma szövetkeztek Krayt ellen és utána megalakult ez a triumvirátus. Eddig ennyi van megírva szerintem :D
2015. ápr. 26. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!