Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogyan tudok blogot csinálni?

Hogyan tudok blogot csinálni?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy blogot csinálni, de nem tudom,hogy hogyan kell. Tudnátok nekem segíteni? Előre is köszönöm!

2015. júl. 6. 17:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Regisztrálsz egy blogszolgáltatónál. Ez a legegyszerűbb és leggyorsabb (meg persze a legolcsóbb) módja. Általában van help, néha tutorial... keress a neten különféle leírásokat. A többi kreativitás kérdése. Illetve ha láttál egy blogot, ami nagyon megtetszett, igényes, vedd fel a kapcsolatot a készítőjével, kérdezz tőle bátran. Valószínűleg nem hajt el, hanem szívesen megosztja veled a tapasztalatait. (Viszont mindenki nevében kérlek, akármennyire is tetszik egy dizájn, kép, blogelrendezés, soha ne másold! Még ha nem is jogvédett, azért csúnya dolog lenne azzal szemben, aki segített neked. Kivétel az átlagos témák, most az egyedi dolgokról beszéltem.)
2015. júl. 6. 17:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!
2015. júl. 6. 22:06
 3/3 anonim válasza:
Én már egy csomót kipróbáltam, de szerintem a [link] és a [link] a legjobb. Esetleg még a [link] de azt már annyira nem szeretem
2015. aug. 7. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!