Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Van-e értelme ilyen blogot...

Van-e értelme ilyen blogot csinálni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Egyik kedvenc írom Christopher Moore, akit sajnos csak most kezdenek felfedezni az emberek, most is inkább humoros vámpírkönyvei miatt (aminek első darabját még jóval a Twilight előtt, 1995-ben írta, szóval nem éppen szenzációhajhászás). Nem igazán találtam róla szóló magyar fanpage-t, blogot bármit. Szeretnék vele készült interjúkat fordítani, Twitter és Facebook üzeneteit magyarítva feldobálni, kritikákat a könyveiről, híreket, újdonságokat. Lenne látogatottság, vagy hagyjam az egészet? Mert magamnak nem csinálok ilyet, de ha mások örülnének neki akkor nagyon szívesen venném a fáradságot.
2010. okt. 18. 17:55
 1/4 anonim válasza:
Én simán olvasnám. Eddig a megjelent könyvei közül 3 van meg. Fantasztikus humora van a fickónak. Sok sikert a bloghoz.
2010. okt. 18. 21:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha csinálod dobj egy linket, berakom könyvjelzőbe, vagy RSS Feedbe, ha lesz olyan hozzá. Sajnos csak egy könyvet olvastam még tőle (Biff evangélium), de azon leestem a székről többször is, illetve egyszer abba kellett hagynom, mert már fájt a hasam a röhögéstől. :) Zseniális a pasas.
2010. okt. 19. 20:14
 3/4 anonim ***** válasza:
mekkora jó lenne és biztos rendszeresen olvasnám :)
2010. okt. 20. 17:19
 4/4 A kérdező kommentje:

Hali!

Örülök, hogy ennyien érdeklődnek iránta! Igen, ez a három is soknak számít, mert ő még Magyarországon eléggé underground írónak számít, hiába tartják best seller szerzőként számon a tengerentúlon. Most hétvégén neki fogok látni a dolognak. Egyelőre blog formájában, addig is csinálok valami normálisabb weblap sablont, amire majd elegendő tartalom esetén át fogok költöztetni mindent. Hétvégén mondom a címet! :)

bye

2010. okt. 26. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!