Melyiket csináltátok először? Elolvastátok a Twilightot vagy megnéztéket a filmet?
a véleményem szerint először mindenféleképpen a filmet nézd meg.
mivel a film nagyon fog tecceni
de miután elolvasod könyvbe a film annyira semmi lesz ahhoz képest és úgy hidd el nem lesz az igazi nézni
én is így csináltam és nekem így jóvolt.
jótanács h először nézd meg filmbe
hát az előzővel nem értek egyet! pl. nekem mindenki mindig azt mondja, hogy olvassam el a könyvet, majd csak aztán nézzem meg a filmet!
én így csináltm:
Twilight film
New Moon film
Twilight k.
New Moon k.
Eclipse k.
Breaking Dawn k.
Mindight Sun k.
azért így, mert bnőm mondta, h kölcsönadja dvd-n... nem sokkal később szintén ezzel a lánnyal megnéztem a moziba a new moon-t majd napok alatt a könyveket... (1 könyvet)
viszont van az előttem lévő írásában valami igazság... hát.. nekem végülis fele- fele :D:D:D ez így pont jó
hát én is azt mondom hogy először filmbe nézd meg, mert könyvben tök más.
Én először elolvastam, és az egész film alatt idegesített, hogy nem az van ami a könyvbe...vagyis az van, csak nem úgy :D
pl. a könyvben Bella furcsállta, hogy Edward olyan régiesen beszél....a filmben meg olyanokat mond hogy "megcsekkolom" meg hasonlók
De ha ilyenek nem idegesítenek, akkor először olvasd el, mert sokkal bővebben írnak a dolgokról...a filmben meg nagyon sok minden kimarad.
Én először a filmet néztem meg. Rettentően tetszett.Utána még aznap könyvesbolt,másnap megint könyvesbolt a New Moon miatt. A többit kalózban olvastam el. Szerintem is először a filmet nézd meg,ha még ott tartasz és utána olvasd el a könyvet. A New Moont már olvastam a film előtt és őszintén megmondom elég nagy csalódás volt a film. Nem azt mondom hogy iszonyú volt,de a könyv alapján többre számítottam.
Ja és azt hiszem az utolsó írta ezt a csekkolós dolgot,az tényleg nagyon gáz az egész magyar szinkronnal együtt! Eredeti angol hanggal sokkal jobb nézni,egyszer gondoltam megnézem szinkronnal a kíváncsiság kedvéért,de majd meghaltam a hangoktól...
Én úgy voltam vele, hogy hónapok óta meg volt a film, amikor egy éjszaka betettem, hogy majd "jót alszok rajta". Annyira tetszett, hogy amint vége lett megnéztem elölről.
Aztán beszereztem a könyveket és egy hét alatt ledaráltam a 3 részt.
Szerény véleményem szerint a 2 rész azoknak a rajongóknak készült, akik olvasták a könyvet, mert sok nyitott kérdésre a filmből, csak a könyv adja meg a választ.
én elöször a filmet láttam utána olvastam el könyvben
ugyhogy sztem előbb nézd meg de az is jó hogyha végig akarod izgulni a könyvet akk ne nézd meg a filmet
de ahogy te tudott:)
én az alkonyatot először néztem meg és utána olvastam ki
de a harry potterrel nagyon megszívtam mivel elolvastam a könyvet és a 6.ot a filmet meg se nézem mivel minek leírta magát elöttem a könyvhöz képest semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!