Trónok harca könyvet megtudom venni valahol angolul?
Figyelt kérdés
És ha igen, hol tudom megvenni?2015. jún. 29. 16:09
1/3 anonim válasza:
A többi rész is elérhető ezen az oldalon. Ha jól láttam használt könyvek, nem garantált, hogy raktáron vannak.
Utánvéttel is lehet rendelni.
2/3 anonim válasza:
Ha minden kötél szakad, a bookdepository biztos jó és megbízható (szállítási költség NINCS). Viszont! Arra figyelj oda, hogy a Harper Voyager kiadó verzióját vedd meg, mert a Bantam Books változata nagyon vékony papíros és iszonyatosan maszatolódik a tinta.
3/3 anonim válasza:
Szerintem ha bemész egy nagyobb Libribe vagy Alexandrába (pl. a Westendnél ami van) akkor ott megtalálod.(Mintha már többször láttam volna ilyen helyeken)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!