Kedvenc Stephen King könyv?
Figyelt kérdés
Leírnátok nekem, hogy nektek melyik a kedvenc Stephen King könyvetek? Indokot is tudnátok rá írni? :D
Kezdem én: kedvencem A búra alatt c. könyv, mivel megmutatja, hogy ha az emberek el vannak vágva valamitől, mennyire "bújik ki a szög a zsákból".
2015. jún. 28. 12:54
1/5 anonim válasza:
Nekem a kedvencem A Setét Torony. Tudom sokan szidják, de nekem nagyon tetszett a főszereplő személyisége, magatartásformája és a western hangulat.
2/5 anonim válasza:
Mind! de most éppen a Duma Key. Hogy miért? mert jól meg van írva, le se tudtam tenni.
Elmondjam miről szól?
4/5 Belial válasza:
A TÓPARTI KÍSÉRTETEK
A frász kerülgetett miközben olvastam, de nem tudtam letenni :)
5/5 anonim válasza:
Az Állattemető.
Jól felépített regény, a jellemrajzok kitűnőek, egy nagyon jó történet. Nekem ez a kedvencem tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!