Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Van olyan könyv, szentek...

Van olyan könyv, szentek történetét és életét mutatja be?

Figyelt kérdés

Édesapám nagyon szereti a történelmet és a hozzá kapcsolódó dolgokat, és ezen a téren hiányosságai vannak. Szeretném meglepni névnapja alkalmából egy olyan könyvvel, ami szentek életéről és történeteikről szól, ahol bemutatják, ki kicsoda volt, miért lett szent, stb. Ilyenekre gondolok, mint pl. Szent Margit, Szent Kristóf, Szent Antal, stb stb.

FONTOS: Olyan könyvet szeretnék neki adni, amely több szent tevékenységeit mutatja be, nem csak egyetlen egyét. Sajnos a Google ez alkalommal nem volt a barátom, és nem találtam semmi használhatót.

Ismertek ilyen könyveket?

2015. jún. 21. 11:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem tartozik a népszerű irodalom tárgykörébe. Én a helyedben bemennék egy könyvesboltba és ott próbálnék meg infókat gyűjteni.

Nekünk van egy Védőszented, példaképed c. könyvünk, abban elég sok minden van, de viszonylag régi kiadás, fogalmam sincs, hogy még forgalmazzák-e.

2015. jún. 21. 18:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Szent Ágoston vallomásai

önéletrajz, i.sz. 400 körül írta Hippói Szent Ágoston

2015. jún. 22. 08:08
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Első: megpróbáltam utánanézni és nagyon jónak tűnik, de sajna sehol sem lehet beszerezni! :(

Végül mást vettem neki, annak is örült. :)

2015. jún. 28. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!