Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Trónok Harca c. sorozatban...

A Trónok Harca c. sorozatban az évadok ugyanúgy vannak tagolva, mint a könyvek? Cselekmény szempontjából

Figyelt kérdés
Értem ezt arra, hogy ha elolvastam az első könyvet és utána megnézem az első évadot, akkor abból megtudok valamit a második könyvből is? A lényeg, hogy szeretném látni a sorozatot, de előbb a könyv verziót akarom elolvasni, csak lassan haladok vele. És nem szeretném, ha a filmből megtudnék valamit előre, mert az elrontja az élményt...

2015. jún. 20. 16:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Az első két évad még az első két könyv, bár vannak változtatások, kihagyások; aztán össze-vissza jönnek a kötetek fejezetei, így ott már nem lehet úgymond könyvben folytatni.
2015. jún. 20. 16:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Kb.:

1.évad=1.könyv

2.évad=2.könyv

3.évad=3.könyv 3/4-e és jelenet a 4-ből

4.évad=3.könyv vége, bizonyos részek a 4. és 5. könyvekből

5.évad=4. és 5. könyvek maradéka,de nem teljesen, plusz olyanok amik nincsenek a könyvben

Sok dolgot kihagynak a sorozatból vagy megváltoztatnak, vagy egy karakter kapja meg 2 vagy több szerepét, és az 5.évad mégjobban eltért a könyvektől, mint a többi, volt benne egy csomó olyan dolog, amit a sorozathoz találtak ki.

2015. jún. 20. 16:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Akkor ha elolvastam ez első könyvet, megnézhetem az első évadot?
2015. jún. 20. 16:58
 4/4 anonim ***** válasza:
igen
2015. jún. 20. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!