Ez lehetséges? Hogy ilyen olcsón csinálják?
Figyelt kérdés
Ma bevittem egy nyomdába a 279 oldalas könyvemet, amit megírtam, megmondtam ott az illetékeseknek, akik majd megfogják csinálni, hogy A/5- s legyen, semmi extra, a borító legyen egy kicsit keményebb lapból.
(Egyetlen egy példányt szeretnék nyomtattatni a könyvből!)
Mondták, hogy be is kötik nekem, szépre megcsinálják, és mikor megkérdeztem az árat, hogy ez az egész (nyomtatás, kötés) mennyibe fog nekem kerülni, azt mondták, hogy 1200 Ft!
Lehetséges ez, hogy ilyen olcsó legyen?
(A könyv magáncélú, csak saját magamnak nyomtattatom ki, nem akarom kiadatni.)
2015. jún. 16. 20:01
1/7 anonim válasza:
"azt mondták, hogy 1200 Ft!"
Miért kérdezed? Úgy gondolod hazudtak?
3/7 A kérdező kommentje:
Nem gondolom azt, hogy hazudtak, csak azért kérdezem, mert nekem nagyon olcsónak tűnik ez az összeg. Gondoltam ha esetleg valaki vitt már könyvet nyomdába, leírhatná, hogy neki mennyibe került az egész!
2015. jún. 16. 20:16
4/7 anonim válasza:
Itt egy egyszerű kötésről van szó, nem könyvkiadásról, nem drága. Más az összeg kiadással és más, ha pl. 5000 példányt kérsz. Más, ha a kiadód bízod meg..
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2015. jún. 17. 11:06
6/7 anonim válasza:
Szia, ne haragudj, megkérdezhetem, melyik nyomdánál voltál? :) Nekem is hasonló céljaim lennének a közeljövőben, csak ezért kérdezem.
7/7 anonim válasza:
Tényleg olcsónak hangzik, de ha ezt mondták, idd el nekik :) Megkérdezhetem én is, hova vitted be? Priviben is okés, ha nem szeretnéd kiírni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!