Miskolcon a plázába megtalálható a Twilight című könyv?
Figyelt kérdés
ha igen hol? és mennyiért?2010. febr. 26. 17:32
2/5 anonim válasza:
szerintem az a könyv már bárhol megtalálható :) amilyen népszerű (mondjuk tényleg jó) az enyém egészen pontosan 3000 Ft volt :)
3/5 anonim válasza:
igen az előttem lévő jól írta! Szerintem is mindenhol megtalálható!
4/5 anonim válasza:
Szia Miskolci vagyok=) És igen meglehet. Belépsz a boltba előtted lesz egyből a fizetőpult és arra merőlegesen van pont. Egyszóval bemész és elfordulsz ugy 45fokot jobbra és mész egyenesen. Egyből meglátod=)
5/5 anonim válasza:
Előzö vagyok. Egy különálló polcon lesz. mindegyik könyvespolc a falmentén van és itt ott vannak könyvkupacok de azok asztalon ez meg egy külön polcon van a könyvesbolt elején=)
De am. nem tudom mennyire vagy járatos Miskolcon de a Centrumtól feljebb mész a Városháztér fele és a Centrum oldalában lesz egy könyvesbolt .. Genius
Ott is lehet. Az ajtón belépsz és egyböl jobb kézre le lesznek téve.Vagy is múltkor így volt =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!