Mi különbség van a két Twilight könyv között?
Nekem az "almás" van meg ugye az a rendes könyv elvileg, viszont akkor a másik micsoda? Elvileg ugyanolyan szerkezetű (puhatáblás, ragasztókötet) de az áruk eltér. Amin a színészek vannak főképként az egy "filmes verzió" lenne? :) De már a Breaking Dawn-ból is van ilyen az meg ugye még nem jelent meg filmen, szóval ez sem valószínű! akkor mi a különbség? Köszi a válaszokat előre is! :)
Valószínűleg azért olcsóbb mert a kiadó úgy gondolja, hogy a film "hátszelével" (ingyen reklám) többet el lehet majd belőle adni (így alacsonyabb áron is kifizetődő lesz).
Az oldalszám meg sokmindentől függ: tördelés, betűméret, margó méret stb.
Nekem megvan mindkettő, igaz az újrakiadás angolul :)
Az almás, az eredeti az került előbb a boltokba, nagyobbak a betűk, nehezebb a könyv, vastagabb a papír. a második az olcsóbb, kisebb, könnyebb, és kisebb betűs :) nekem mindkettő tetszik.
Utolsó válaszoló tudja helyesen.
Kihoztak egy olcsóbb kiadást is, hogy azok akik eddig azért nem vették meg a könyvet mert drágállották, most kézhez tudják venni ők is.
Külföldön már régóta csinálják ezt, hozzánk még csak most nemrég ért ide ez az opció. A kisebb pénztárcával rendelkezők is beszerezhessék a kiszemelt könyveiket.
Tehát tartalmilag semmi különbség nincs a kettő között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!