Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyvet olvassak?

Milyen könyvet olvassak?

Figyelt kérdés
Valami fantasy vagy szellemes könyv érdekelne, ha lehet sorozat vagy trilógia legyen de jöhet egy részes könyv is :)

2015. máj. 23. 10:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Picit több infó kellene. Hány éves vagy? Nemed? Miket olvastál mostanában?
2015. máj. 23. 11:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Valami konkrétum tényleg nem ártana. Akkor valószínű tudnék ajánlani valami jót. Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én nagyon szeretek ajánlani, csak nehéz úgy, hogy a világon semmit nem tudunk rólad. :)
2015. máj. 23. 16:42
 3/8 A kérdező kommentje:
13/L Mostanában? Hááát az elég régen volt :) Mindig szeretnék olvasni valamit csak sose találok olyat ami érdekelne. De amiket mostanában olvastam az a Ropi naplója, Egy ikerpár titkos naplója bár ezek nem olyanok amiket szeretnék. Tetszettek ezek is csak most inkább valami fantasyt szeretnék :D
2015. máj. 23. 17:28
 4/8 anonim ***** válasza:

13 éves lány...

Diana Wynne Jones baromi jó könyveket írt. Pl. a Palota sorozat, az nagyon jópofa.

Vagy mondjuk A herceg menyasszonya (William Goldman)? Ezen én sírva nevettem.

Terry Pratchettnek és Nail Gaimannek van egy szintén baromi vicces könyve, az Elveszett próféciák.

Jonathan Stroud Bartimaeus könyvei is jók szerintem, bár ez nem egy túl vidám történet.

Ez sajnos nem jelent meg, de ha tudsz angolul, akkor Garth Nix Abhorsen könyveit is tudom ajánlani.

Vagy Leigh Bardugo Grisha-sorozata? Magyarul megjelent már az első, az tuti, de szerintem a második még nem.

Kis rövidből Robin Sloan könyve, a Penumbra úr nonstop könyvesbolja is nagyon jó.

Hirtelen ennyi jutott eszembe, ami talán tetszhet. Majd írd meg, ha valamelyik megtetszett. :)

2015. máj. 23. 19:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Én nem rég véletlen Julie Kagawa Vastündérek sorozatát kezdtem el. Három részes. Alapvetően nem vagyok oda a tündéres sztorikét, de ez meglepően jó volt. Az első könyvet szinte faltam, most ez a második picit döcögősebben megy, de majd meglátjuk mi lesz a végén. :D
2015. máj. 23. 20:07
 6/8 anonim ***** válasza:
51%

E.J.Allibis-Az élet lángja

Christopher Paolini-Eragon/bár ez fiús,de jó/

Melissa Marr-Tündérvilág

Ulisess Moore-Időkapu

Vidra Gabriella-A tudás könyvei/ez nem éppen fantasy/

2015. máj. 23. 22:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Danielle Trussoni: angyalok városa

Brenna Yovanoff: az elcserélt

Egy vámpír

2015. jún. 26. 09:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én most olvastam ki 2.djara a Harry Pottert ,nekem nagyon tetszett. Olyasmi amit mondtal :vannak szellemek ,fantazia film,7 reszes :). 13/L
2017. aug. 27. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!