Mondanátok olyan kortárs regényeket, amik nagy sikerűek, de nem scifi, vagy fantasy műfajúak?
Heló!
Craig Clevenger: A gumiember.
Úgy vetem ,hogy a sci-fi és fantasy részeket úgy érted, hogy ne sárkányo, űrléynek, varázslók... legyenek benne.
Így még ajánlanám a: Harcosok klubja, A szabadulás, A sas árnyékában - és a többi része.
Picit szubjektív ajánlás lesz :)
Ha magyar is érdekel, az egyik legfelkapottabb friss regény Grecsó Krisztián Megyek utánad című könyve. Nekem nagyon tetszik az író stílusa, több könyvét is érdemes elolvasni. Ez a könyv a nőkkel való kapcsolatán keresztül mutatja be egy férfi életét, az óvodától kezdve.
Külföldiből pedig
Hoppá, elküldtem :)
Szóval külföldiből pedig Irvin Yalom könyveit ajánlom, elég népszerűek. Ő egy pszichiátriaprofesszor a Stanfordon, és szépirodalmi regényeket is ír, amelyekben ötvözi a pszichológiát, pszichoterápiát, filozófiát... Nagyon érdekes történetei vannak.
Vagy ha tetszik a közhelyes mainstream vonal, akkor Paulo Coelho könyveket is olvashatsz, én őt mondjuk utálom, de kétségtelenül népszerű :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!