Kezdő író vagyok, szeretnék megírni egy könyvet. Nektek mi a véleményetek róla? Miben javítsak, illetve jó úton haladok-e egy jó könyv megírásához? (ez csak egy részlete, de kíáncsi vagyok a véleményekre)
(...)
Kurtis rémülten lépett be a kórterembe,előre rettegett attól,ami várt rá.Az ágyon Lara feküdt egy kényszerzubbonyban,megkötözve.Barna szemét Kurtisre szegezte,arcáról az eszelősség sugárzott.
-A Rendnek egy kicsit spártai a módszereik vannak,nem gondolod?-kérdezte megvetően,miközben figyelte,ahogy a férfi leül mellé az ágyra.
-Lehet,de mindez a te biztonságodat szolgálja.Ha a Sötétség Angyala felébred benned,már nem fogjuk tudni megállítani.-felelte Kurtis.
-Biztonság!Hol van a biztonság abban,hogy meggyaláznak,megvernek és tömlöcbe vetik a valódi énedet?!-üvöltötte Lara.Vadul próbált kiszabadulni a zubbonyból,de csak azt érte el,hogy bejöttek az orvosok és még egy adag nyugtatót nyomtak bele.Az egyik Kurtis felé fordult.
-Biztos,hogy maradni akar?-kérdezte.
-Mindenképp.Én segíteni tudok neki.-mondta.Az orvosok kimentek,Lara pedig mintha egy kicsit csillapodott volna.
-Sajnálom ezt az egészet.-suttogta Kurtis,miközben megsimította Lara arcát.
-Semmi baj.Én ezt inkább a sors iróniájának nevezném.Küzdj meg a gonosszal és te magad válsz azzá.Még a jósok sem tévedtek velem kapcsolatban.-nevetett Lara.-De tényleg,Kurtis,mégis ki gondolta volna,hogy egyenltalán túléljük idáig.Én itt kiszállok.Majd ti folytatjátok nélkülem.
-Nem!-kiáltotta Kurtis.-Túl fogod élni Lara!Meg tudsz küzdeni a benned rejlő gonosszal.Csak kitartás kell hozzá.Majd a Rend és én segítünk.Csak tarts még ki egy kicsit...
-Ez ellen nem tehetünk semmit!Érzem,ahogyan gonosz minden pocikámat átjárja.Bolondság volt ebbe belemennem.De nekem nem volt választásom!Nekem meg volt írva a sorsom,nem fordíthattam másra,Kurtis!Nem futamodhattam meg,hiszen akkor kiben hihettek volna az emberek?De most fordul a kocka,bizony!-mondta két köhögés között.-Elveszem tőlük az utolsó reményt!A Bukott Angyalt.....-az utolsó mondatai már csak suttogásnak hallatszódtak,pedig Lara belül üvöltött.-Viszlát,Kurtis.Én örökké emlékezni fogok rád.-mondta,majd lehunyta a szemét és mély álomba merült.
-Nem,nem,nem!Most nem adhatod fel,Lara!Tudsz győzni a gonosz ellen!Már nem egyszer bizonyítottál.Nem...te nem mehetsz el..nem most..-suttogta Kurtis,majd megcsókolta a lányt.Érezte a kavargó gondolatok áradatát,melyeket nem érinthetett meg.Tudta,hogy Lara most a legbelső démonaival harcol.Igyekezett saját magából energiát küldeni Larának,aki csak úgy nyelte el a segítséget.Amikor Kurtis úgy érezte,ennyi még nem elég,próbált még erőt gyűjteni a körülötte levőkből.Az ő energiája is megcsappant,de tudta,hogy most minden segítség sokat ér.Mikor a lány gondolataiba nézett,egy pillanatra csak a nagy fáradtságot és hirtelen csendességet észlelt.Ekkor Lara szeme felpattant,szembogara feketén csillogott,miközben felüvöltött.
-Bolond!-sikoltotta,majd szárnyai kirobbantak a kényszerzubbony alól.Felpattant,letépte magáról a bilincseket,Kurtist pedig egy mozdulattal a falnak röpítette.
-Bolondok!Mind azok voltatok,de most ezt meg fogom bosszulni!
(...)
Alapjaiban nem rossz. Vannak formai és helyesírási hibák, amiket ki kell javítani.
De azt tudod, hogy ebből maximum fanfiction lehet, ugye? Létező karaktereket nem használhatsz szabadon, nem adhatod ki a saját neved alatt könyvként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!