Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olvasta valaki James Dashner...

Olvasta valaki James Dashner - Halálkúra című könyvét?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek róla? Érdekelne, hogy alakul Thomas és Brenda/Thomas és Teresa kapcsolata. :)

2015. máj. 17. 18:05
 1/5 anonim ***** válasza:
még csak az 1. részt olvasom,de mért kérdezed tőlünk,amikor el is tudod olvasni?Ha valaki olvasta,és elmondaná,az szerintem annyira nem élvezetes.sokkal jobb,amikor te olvasod,és éled át eredetileg... :)
2015. máj. 17. 19:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Én olvastam. Az elején kicsit unalmasnak találtam, valahogy nem kötött le, nem tudom miért, pedig nem haladt lassan a történet, pörögtek az események. Mondjuk szerintem ez nem a könyv hibája, hanem az enyém, nem voltam ráhangolódva. Aztán utána valahogy izgalmasabb, érdekesebb lett számomra, és nem tudtam letenni, szóval végül is nagyon tetszett. :) A végkifejlettel is elégedett vagyok.

Teresa szerintem ebben a kötetben túl keveset szerepelt, én hiányoltam. Elég régen olvastam a trilógia első két részét, a harmadikat meg mostanában, de visszagondolva az előző két kötetben sem tudunk meg túl sokat Teresa személyiségéről. Szóval úgy éreztem, többet is ki lehetne hozni a karakteréből. Brenda viszont sokat szerepelt. A Tűzpróbában valamiért a hideg futkosott a hátamon a csajtól, nem kedveltem, de most a Halálkúrában szimpatikusabbá vált, bár nem lett a kedvenc szereplőm. Thomasszal is közelebb kerülnek egymáshoz. Többet viszont nem szeretnék mondani, nem akarom elspoilerezni az egészet. Ha érdekel, olvasd el! :D

2015. máj. 19. 15:57
 3/5 tessa_ válasza:

Én is olvastam,szerintem elment,de úgyéreztem mintha eltrontotta volna nekem az előző könyveket.Teresa mindig is kedvencem volt,egyetértek az előttem hozzászólóval,tényleg mintha keveset szerepelt volna.Brenda pedig mindigis antipatikus volt.

Az utolsó könyvben Thomasnak mindkettejükkel van néhány párbeszéde,Brendával közelebb kerülnek egymáshoz,de Teresával is van egy megható rész.

Amúgy csak nekem nem jön át Brenda és Tom együtt?

2015. máj. 22. 10:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hozzászólásokat, tegnap beszereztem a könyvet, szóval neki is esek és elolvasom. :))
2015. máj. 24. 08:40
 5/5 anonim ***** válasza:
goldolom már elolvastad. hát, nincs a végén az a nagy döntés a két csaj között. az író ezt határozottan eldönti... :(((
2015. júl. 6. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!