James Dashner - Tűzpróba c. könyvében elkezd alakulni valami romantikus szál a szereplők között?
SPOILER. A kötet elején Thomas egyértelműen szerelmes Teresába, viszont jön egy új szereplő, Brenda, aki egy kicsit megrendíti, de Thomas próbál "hűséges maradni". Ezt azért tettem idézőjelbe, mert egyikük sem mondta ki előtte nyíltan, hogy szerelmesek egymásba Teresával.
Végül aztán, hogy lejátszódik a könyv cselekménye, Thomas már nem bízik meg Teresában, és inkább Brenda felé húz, bár én inkább úgy vettem észre, hogy nagyobb benne a csalódottság Teresa felé, mint a szeretete Brenda felé.
Más szereplőt nem igazán említenek ilyen témában, Minhót egy mondatban: mielőtt Thomas elalszik még látja, ahogy a fiú egy lánnyal próbál beszélgetni, de szerintem ez nem lehet komoly, mert a könyv meg sem nevezi a lányt, plusz azt is írja, hogy a lány nem figyel rá, csukva a szeme.
Remélem, hasznos választ adtam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!