Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a méllyebb üzenete ezeknrk...

Mi a méllyebb üzenete ezeknrk a könyveknek?

Figyelt kérdés
A burok ,Az éhezők viadala triológia. Mindkettőt olvastam és szeretném tudni ,hogy jól értettem -e az ,,üzenetüket. :)

2015. máj. 17. 10:35
 1/4 anonim válasza:
Én nem olvastam ezek közül egyiket se,de szerintem az interneten ezt megkaphatod.Sajnálom,hogy csak ennyivel tudtam segíteni.
2015. máj. 17. 21:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Az emberek a könyvek jelentését keresik. Még ha a könyvnek nincs is jelentése, akkor is belemagyaráznak valamit.

South Park

2015. máj. 17. 22:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs olyan, hogy jól értetted vagy nem. Ha tetszettek a könyvek, láttál bennük mondanivalót, úgy érzed, több lettél azzal, hogy elolvastad őket, stb, akkor már megértetted a könyvet. Ha valaki esetleg más üzenetet lát a könyvben, az nem azt jelenti, hogy te rosszul értelmezted, csak másképp. Szóval, ha van valami üzenete ezeknek a könyveknek számodra, akkor nincs olyan, hogy az rossz lenne. Mindenki mást lát a könyvekben. Legalábbis szerintem.

Egyébként A burok című könyvet nem olvastam, az Éhezők Viadalát meg nagyon régen, szóval nem hiszem, hogy képes lennék most hosszan fejtegetni a mélyebb üzenetét. Csak azt akartam mondani, hogy ha van mondanivalójuk számodra, mélyebb üzenetet látsz bennük, akkor nem lehetséges, hogy rosszul értetted. (Nem tudom, mennyire volt érthető, amit itt összehordtam.)

2015. máj. 19. 16:08
 4/4 anonim ***** válasza:
A burkot még nem olvastam, de az Éhezők viadalát igen. Szerintem az az üzenete, hogy állj a sarkadra minden körülmények között, ne hagyd, hogy elnyomjanak. Ne várd, hogy mások cselekedjenek helyetted, egyetlen apró szikrából is hatalmas tűz keletkezhet. Merj kiállni a véleményed mellett. Sokszor nagy áldozatokat kell hoznod a szeretet jegyében és fel kell áldoznod dolgokat egy nagyobb jó érdekében. Valamint, hogy a szerelem a legváratlanabb helyzetekben találhat meg téged.
2015. máj. 19. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!