Van olyan oldal mint az IMDb csak könyveknek? Vagy valaki nem akar csinálni?
Figyelt kérdés
2015. jan. 7. 12:12
1/6 anonim válasza:
A Goodreads pont olyan. De ha valaki akarna is most csinálni egy újat, évekbe telne, mire hasznos lenne. Annak nincs értelme, hogy egy könyvre van 5 darab értékelés és ennyi.
2/6 anonim válasza:
Moly.hu esetleg? Ott is van értékelés, 5-ös skálán illetve véleményt lehet írni a könyvekről.
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm !
2015. jan. 7. 12:16
4/6 anonim válasza:
En is a goodreads-et ajanlom. Van meg egy par azon kivul, de a goodreads a legnagyobb es a legaktivabb. Bar tobbnyire csak angol / amerikai konyvek vannak; sok magyar konyv nincs rajta.
5/6 anonim válasza:
Bárki rakhat fel könyvet, ha jól tudom.
A magyar könyveidet is felteheted. Vannak ott más magyarok is (pl én) és én is raktam magyar könyveket a listámra.
6/6 anonim válasza:
Én is a goodreads-t tudom ajánlani. Azt használom. Egyre több a magyar könyv is rajta, de ha valamit nem találsz te is hozzá tudod adni.
Magyar oldalkén én is a moly-t ismerem, de én használom csak akkor ha google azt dobja ki amikor rákeresek egy könyvre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!