Könyveket tudtok ajánlani?!
12/l vagyok a szent Johanna gimit kiolvastam lovas könyveket is szeretem meg a naplókat is kérlek segítsetek
minden könyv jöhet!!
Ropi naplója?
8-nak: én a Harry Pottert 3. utáni nyáron kezdtem, 2 hónap alatt kiolvastam mind a hetet. Most akkor felnőttem a szünet végére?
2: a felnövős hasonlatot viccnek szántam, bár én is megjelenéskor olvastam őket, és kb velem nőttek (bár nem olvastam végig a sorozatot)
lovas77: Nagy klasszikus még a Gyűrűk ura. Most van egy Hűvösvölgyi suli c. sorozat is, az érdekes lehet neked.
Szia!
Anne Frank naplója - ha már napló.
Anna Sewell: Fekete Szépség - egy klasszikus lovas
Sterling North: Barátom a mosómedvém, Rascal - állatos, bár nem lovas
Sohonyai Edit: Macskaköröm - napló jellegű ifjúsági a '90-es évekből, de emlékeim szerint vállalható
Jacqueline Wilson könyvei?
William Nicholson: Aramanth titka trilógia /A Szél Dalnoka, A Nagymester foglyai, Lángoló szél/ - az általad említett kategóriák közül a "minden könyv"-be fér bele, de szerintem egész jó.
Hirtelen ezek jutottak eszembe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!