Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Könyveket tudtok ajánlani?!

Lovas777 kérdése:

Könyveket tudtok ajánlani?!

Figyelt kérdés

12/l vagyok a szent Johanna gimit kiolvastam lovas könyveket is szeretem meg a naplókat is kérlek segítsetek

minden könyv jöhet!!

2015. máj. 14. 21:19
 1/8 anonim válasza:
Harry Potter? Mire mind elolvasod, te is felnősz...
2015. máj. 14. 21:30
 2/8 anonim ***** válasza:
14%
Szürke ötven árnyalata
2015. máj. 14. 21:46
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Ropi naplója?

8-nak: én a Harry Pottert 3. utáni nyáron kezdtem, 2 hónap alatt kiolvastam mind a hetet. Most akkor felnőttem a szünet végére?

2015. máj. 14. 22:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem olyan szerencsém volt, hogy az első négyet leszámítva mindig kellett várnom egy évet a következő könyvért, így én tényleg a Harry Potter-sorozattal nőttem fel. :D
2015. máj. 15. 00:43
 5/8 anonim válasza:

2: a felnövős hasonlatot viccnek szántam, bár én is megjelenéskor olvastam őket, és kb velem nőttek (bár nem olvastam végig a sorozatot)

lovas77: Nagy klasszikus még a Gyűrűk ura. Most van egy Hűvösvölgyi suli c. sorozat is, az érdekes lehet neked.

2015. máj. 15. 09:31
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm....a harry potterel kapcsolatos igaz hogy csak a filmbe láttam az összes részt és tudom hogy sok minden más hogy van meg kihagytak de épp elégszer láttam és nagyon nem akarom kiolvasni ...ha még tudtok írjatok köszi
2015. máj. 15. 13:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Anne Frank naplója - ha már napló.

Anna Sewell: Fekete Szépség - egy klasszikus lovas

Sterling North: Barátom a mosómedvém, Rascal - állatos, bár nem lovas

Sohonyai Edit: Macskaköröm - napló jellegű ifjúsági a '90-es évekből, de emlékeim szerint vállalható

Jacqueline Wilson könyvei?

William Nicholson: Aramanth titka trilógia /A Szél Dalnoka, A Nagymester foglyai, Lángoló szél/ - az általad említett kategóriák közül a "minden könyv"-be fér bele, de szerintem egész jó.

Hirtelen ezek jutottak eszembe...

2015. máj. 15. 19:15
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi
2015. máj. 15. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!