Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tudtok egy 13 éves lánynak jó...

Tudtok egy 13 éves lánynak jó könyveket ajánlani?

Figyelt kérdés
Edig olvastam Leiner Laurát(az összes könyvét),Az éhezők viadalát.Ezekhez hasonlót keressek.A hüvős völgyit is de nem tetszeta második résznél abba hagytam,a neveletlen hercegnő sem tetszet ugyhogy ezt irjátok.Előre is köszike.

2015. márc. 3. 19:15
 1/3 anonim válasza:

Én is 13 éves vagyok :)

Nem feltétlen nekünk való, de nekem a "Csillagainkban a hiba" nagyon tetszett.

A kedvenc könyveim:

Eleanor H. Porter - Az élet játéka

ennek folytatása a :

Eleanor H. Porter : Az öröm játéka örök.

Iszonyatosan tanulságos, és nagyon jó könyvek :)

Továbbá tetszett még nekem a "A ló akit csodának hívnak" című könyv, ennek sajnos nem tudom az íróját,de interneten biztosan fent van. :)

Monika Feth : Az eperszedő , erről a könyvről is nagyon sok jót hallottam, hamarosan én magam is kiolvasom.

Szintén sok jót hallottam a "Hoppárézimi!" című könyvről, Zemplényi Zoltán nevű írótól :)

Leiner Laurától esetleg ha nem olvastad a "Késtél", vagy a Bábelt, ezeket is ajánlom.

Ha szeretsz sokat olvasni, ott vannak még a Harry Potter könyvek.

Ha inkább a "gyerekes" könyveket szereted, akkor ajánlom a Két Lottyt, és ehhez hasonló könyveket. :)

Ha esetleg egyik sem tetszik, nyugodtan írj üzenetet, próbálok még összeszedni neked ilyeneket. :)

Jó olvasást!

2015. márc. 3. 19:58
 2/3 anonim válasza:

Oksa Polock

Percy Jackson

Titokfölde

A fekete kő titka

Rontásűzők

Időfutár

Az emlékek őre

Rubinvörös

2015. nov. 16. 18:22
 3/3 anonim válasza:

sulijegyzetek sorozat

párválasztó 1-2-3-4

titkok és exek éjszakája

cinder és ella

menő-riadó kambodzsában

rocksztárt kaptam karácsonyra

szóval a lol könyvek meg a vörös pöttyös könyvek

2015. dec. 25. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!