Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ki mit gondol erről? Vélemény?

Ki mit gondol erről? Vélemény?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek róla? Amúgy is szeretek írni. Persze, nem vagyok profi, vagy ilyesmi. De néha jön egy jó sztori, és úgy érzem, le kell írnom. Így született az alábbi novellám, vagy novellaszerűségem is. Építő jellegű kritikákra lenne szükségem, olyanoktól, akik kicsit jártasabbak a témában. Esetleg akit érdekel a többi, az olvashatja a blogomat. Kicsinyes, meggondolatlan megjegyzésekkel nem foglalkozom.

[link]

2015. máj. 11. 19:35
 1/6 anonim ***** válasza:
ez még novellának is rövid
2015. máj. 11. 19:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem picit az a baj,hogy ennyi miatt,hogy, ''Megbolondult'' az anyja már sír,zokog meg nem tudom,igaza van az előttem lévőnek novellána rövid kissé. Jól fogalmaztad meg,de inkább írd kissétöbb mondatban fejezd ki magad. Remélem segítettem neked! Lehet nem ezt akartad hallani :)) én így gondolom,más lehet nem.
2015. máj. 11. 20:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Első nekifutásra a harmadik sorig bírtam... aztán erőt vettem magamon és végigolvastam. Imádom a kis történeteket, de ez a fogalmazás szörnyű, a történet sablonos, összecsapott és egyáltalán nem érdekes. A helyesírási hibákról nem is beszélve. Nem tetszik.
2015. máj. 11. 20:32
 4/6 anonim ***** válasza:

Vannak jó metaforák benne, szerintem lesz érzéked ehhez. Csak még egyenlőre egy kicsit gyerekes.

A történet ahogy előttem írták kicsit sablonos, de hát az én első történeteim olyan sablonosak voltak hogy szinte kínzás újra elolvasni őket.

Amit ajánlani tudok: Olvass többet. Ne csak kamasz könyveket, hanem felnőttesebb darabokat is. Nem kell szépirodalmi könyveket olvasni, elég ha olyanokat találsz amik már túlmentek a YA kategórián. Mert azok akik YA könyveket írnak, nos, valószínűleg ők sem 15-16 éves korukban adták ki azt a könyvüket :D (Bár bevallom volt szerencsém olyan könyvhöz amit 15 éves írt az írónő és...le a kalappal előtte).

2015. máj. 11. 20:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy egyéni szocproblem, de zavarnak a tőmondatok, főleg, ha sok van.
2015. máj. 11. 22:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Sok a tőmondat. Idegesítő. Kevesebb kéne.
2015. máj. 13. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!