Tudtok mondani ilyen könyveket?
Figyelt kérdés
A legenda c. Könyvhöz hasonlóakat keresek, szóval olyat, amibe van romantika, de mégsem arról szól a könyv,hogy két ember hogyan talál egymásra. És lehetőleg olyan tinikről szóljon, akik két egymástól különböző világban élnek. Vagy fiatal katonákról is szólhat, mert igazából ezt a könyvet sem olvastam volna el, mert először nem volt szimpatikus a főszereplő, de annyira megtetszett ez a katonás jelleme (meghalt az egyetlen ember, aki a családját jelentette, és nem kezdett el őrjöngeni, nagyon ügyes, gyors, okos, azzal is szépen beszél, akit utál, profin becsapja azt, akit kell, stb...), hogy nagyon szívesen olvasnák még róla.2015. máj. 11. 14:45
1/3 anonim válasza:
Tökéletes kémia sorozat
Delírium sorozat
Párválasztó sorozat
2/3 anonim válasza:
Én Maggie Stiefvater Mercy Falls farkasai trilógiáját ajánlom szívvel, lélekkel! Rólam azt kell tudni, hogy nem szeretem a Vöröspöttyöst, sem az áltag, tucat szerelmi sztorikat, de ez teljesen levett a lábamról. :)
3/3 anonim válasza:
*előző vagyok. Ezt írtad a kérdésedbe: "meghalt az egyetlen ember, aki a családját jelentette, és nem kezdett el őrjöngeni, nagyon ügyes, gyors, okos". Fent említettem ezt a trilógiát, nos, ezek alapján imádni fogod, ezt garantálom! A főszereplő fiú pont ilyen jellem, még a megalós rész is talál! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!