Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Nincs mit olvassak. Mit olvassak?

Nincs mit olvassak. Mit olvassak?

Figyelt kérdés
Kedvenc témám az angol romantika, de már az összes odatartozó könyvet elolvastam. Jane Austen, Bronte-nővérek, Elizabeth Gaskell könyveit. Már hónapok óta keresgélek könyveket, de semmit nem találtam, és már nagyon hiányzik az olvasás, de minden más könyv untat. Még tetszett az Egy gésa emlékiratai is, kerestem ahhoz hasonló könyveket is, de azok is unalmasak voltak. Ami leginkább fontos, hogy romantikus legyen, de valahogyan a kortárs romantikus könyvek annyira nem tetszenek. 14/L

2015. máj. 10. 21:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Dickensszel próbálkoztál már? Lehet hogy lenne, ami tetszene tőle. Szerintem a Szép remények elég romantikus, bár nem kimondottan "rózsaszín".

[link]

Már kissé a realista fele indul Theodore Dreiser: Carrie drágám c regénye, de hátha...

[link]

Egyértelműen romantikus, bár szintén nem a "rózsaszín romantikát" képviseli:

Dumas: Monte Cristo grófja

Dumas-tól egyébként, ha még nem "kóstoltad", érdemes kipróbálni más regényét is.

Megintcsak inkább realista, de azért szerelmes is...

Flaubert: Bovaryné

[link]

Hirtelen ezek jutottak eszembe.

2015. máj. 10. 22:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Juliette Benzoni könyvei?

Én nagyon szeretem Philippa Gregory-t is, neki is romantikus könyvei vannak, de nála azért a történelem van túlsúlyban.

2015. máj. 11. 11:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenki válaszát! A következőkben mindenképpen megpróbálkozom ezekkel a könyvekkel. :)
2015. máj. 11. 19:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Tudok két, kissé fantasy jellegű, de romantikus sorozatot.

Az egyik a Lélektársak trilógia,

a másik:

Alexandra Adornetto-Lázadó trilógia

Kellőképpen romantikus mindkettő, nekem tetszett.

2015. máj. 11. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!