11-12 évesen elolvashatom a Csontváros-sorozatot vagy a Csillagainkban a hibát?
Figyelt kérdés
2015. máj. 10. 20:25
1/6 anonim válasza:
Szia!
Szerintem a Csillagainkban a hibát nyugodtan elolvashatod.
A Csontvárossal szerintem várnod kéne egy évet. Nem azért, mert félelmetes, hanem, mert szerintem azt "fel kell tudni fogni". Nem tudom jobban leírni, egyszerűen szerintem túl sok dolog van benne, s szerintem picit idősebben sokkal jobban élvezni fogod. De ha nagyon szeretnéd, most is elolvashatod.
2/6 anonim válasza:
Mindkettőt később ajánlanám, de nem azért, mert ijesztőek, hanem mert még ennyi idősen szerintem nem érett hozzá az ember eléggé.
3/6 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval .
4/6 anonim válasza:
Szia! 12 vagyok, egyik barátnőm most olvassa a Csontvárost, a másik barátnőm pedig olvasta a Csillagainkban a hibát. :)
5/6 anonim válasza:
Ne hallgass az érettebbnek kell lenned dumákra!Ha akarod, kezdj neki, és ha nem érted, nem tudod felfogni, akkor csak hagyd abba.Én az Éhezők Viadalát olvasom, hamarosan 12 leszek, és teljességgel értem hogy miről szól.Kezdj neki nyugodtan!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Kedves utolsó , én is olvastam már 10 évesen az éhezők viadalát és érettem.
2015. jún. 21. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!