Akik ismerték a Harry Pottert 11 éves koruk előtt! Ti vártátok a baglyot a Roxfortból?
Én 13 voltam mikor olvastam, de azóta is bárom a levelet. Tudom, hogy meg fog jönni az a bagoly, biztos csak eltévedt valahol. :)
17/L
Igen. Még 12 évesen is.
És még mindig várom! :D
14L
Sajnos 13 voltam mikor először megkaptam így erről 'lekéstem'.Biztos emiatt nem kaptam még meg a baglyomat, pedig ideje lenne már elég türelmetlen vagyok:D
16/l
Abszolút. :D Még 12 évesen is vártam rá, mondván, hogy – pont mint a harmadik válaszolónál – Magyarországon 12 évesen mennek a gyerekek a "magyar Roxfortba". És amikor elmúlt a 12. szülinapom (áprilisban) akkor azt képzeltem, hogy szeptemberben fog megérkezni, pont a tanév előtt. :)
(Sőt, még olyanokra is gondoltam, hogy a szüleim elrejtették előlem a leveleket, mert nem akarják, hogy elmenjek...)
Régi, szép emlékek. :")
Persze, hogy vártam! :D
Még most is várom, ahogy előttem is írták, én is mindent kitaláltam, hogy miért jöbetne éppen a következő vagy még későbbi évben. Valahog annak a nyárnak a végén sikerült tudatosítanom, hogy sajnos nem fog jönni, amikor átmentem gimibe (elvégre a Roxfort is középiskola :D). De még a mai napig eszembe jut szeptember elsején, hogy a manóba... Eltelt egy újabb nyár, és még mindig nem jött meg a levelem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!