Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Egy részes fantasy könyv? Sűrgős

Egy részes fantasy könyv? Sűrgős

Figyelt kérdés
Fantasy , vagy fantasyhoz hasonlo egy reszes könyvek ? Az éhezők viadalàt nagyon szerettem , csak meg kellett venni az egész triológiàt , màsképp nem az igazi .De valami hasonlot szeretnék.

2015. máj. 3. 19:00
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Ezek szerint te nem fantasyt keresel. Az éhezők viadala ugyanis nem az.
2015. máj. 3. 19:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy sci-fi, akció , kaland műfajban is mondjàk , de fantasyban is . De nem erre szerettem volna tenni a hangsúlyt :) ha ezt se helyesen fogalmaztam, légyszi nézzétek el , gyerek vagyok
2015. máj. 3. 19:07
 3/8 anonim ***** válasza:
46%
Nem fantasy. Aki abba sorolja az idióta, akárhol is olvastad.
2015. máj. 3. 19:14
 4/8 anonim ***** válasza:
A Cimmeria titka (eredetileg ez egy sorozat, de a többi részét nem fordítják le magyarra. így is nagyon élvezhető)
2015. máj. 3. 19:23
 5/8 anonim ***** válasza:
48%
Természeetesen a Gyûrûk Ura,az nagyon alap.(meg ha már Gyûrûk Uara akkor Hobbit is)Aztán ott vannak még a Lorieni krónikák(de az többrészes és kicsit scifis is)Persze a Harry Potter de azt már nyilván olvastad.A Lány aki tudott repülni.Az Útvesztô(meg a folytatásai).Pecy Jackson sorozat.Lehet hogy én vagyok hülye de a Fantasibôl kb csak sorozarok vannak.Van még a Maximum Ride is.Meg a Titokfölde.
2015. máj. 3. 22:59
 6/8 cathilina ***** válasza:
100%
Neil Gaiman legtöbb könyve megfelel a kritériumaidnak.
2015. máj. 3. 23:15
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi :) tényleg a legtöbb sorozat , csak a szüleim kikötötték,hogy egyet kaphatok őszig :), azért nem talàltam
2015. máj. 4. 13:10
 8/8 VioricaMirror ***** válasza:
88%

J. Goldenlane-től a Farkastestvér, a Szélhámos és a Varázsló, vagy az Éjfél. Kétrészes az Isteni balhé és a Pokoli balhé, de az első simán olvasható magában.

Ezen kívül Neil Gaiman legtöbb könyve egyrészes, Terry Pratchett könyvei egy világban játszódnak, de általában olvashatóak önállóan, Christopher Moore nem vámpíros könyvei szintén.

Még egy-kettő, ami eszembe jut:

Vavyan Fable: Álmok tengere, Varázscsók.

Diana Wynne Jones: A vándorló palota, Az égi palota, A másik palota (szintén egy világban három külön-külön is olvasható történet.)

Astrid Lindgren: Oroszlánszívű testvérek

Stephenie Meyer: A burok (sci-fi/fantasy keverék. Nekem mondjuk nem tetszett, de ez az én magánvéleményem ^^;)

Allen Newman – Douglas Rowland: A sötét isten

Remélem, segítettem. Jó olvasást :)

2015. máj. 5. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!