Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hobbit cimű könyvről vélemény...

Eden123 kérdése:

Hobbit cimű könyvről vélemény kinek hogy tetszet? (most kezdtem el )?

Figyelt kérdés

2015. máj. 1. 15:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én még A Babó címen olvastam, összesen másfélszer. Elsőre valahogy érdektelenségbe fulladt, de még általános iskolás voltam akkor.

Nekem az kevéssé tetszett, hogy a megfogalmazása, hangvétele nagyon meseszerű, értsd: mintha gyerekekhez szólna. Úgy tudom, Tolkien így is írta meg. Ugyanakkor persze tetszett nagyon. Nekem valamiért a pókos rész volt a kedvencem. Amit sajnálok, hogy Beor keveset szerepel, a későbbi Tolkien művekben meg egyáltalán nem. De talán azért, mert A Gyűrűk Ura világába nem illik bele egy olyan ember, aki medvévé tud változni.

2015. máj. 1. 16:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem tetszett,2x olvastam míg teljesen megértettem.
2015. máj. 1. 18:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Való igaz, hogy érződik: gyerekeknek írták. Személy szerint nagyon szerettem, és ha a Gyűrűk urát még nem olvastad, akkor valószínűleg jobban fog tetszeni.

Viszont tényleg remek történet, és nekem is a pókos rész volt a kedvencem. :)

2015. máj. 2. 16:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Nagyon tetszett! Nekem elég volt egyszeri olvasás is hogy megértsem. (nem tudom mit nem lehet érteni rajta,egyáltalán nem bonyolult)Ha még nem olvastad a Gyűrűk urát akkor azt is olvasd el!
2015. máj. 6. 16:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszett, mert A Gyűrűk Ura után olvastam, és a Babó címmel, ezért a nevekkel nem nagyon voltam kibékülve. A történet viszont kedvemre való volt, és utána hatalmas csalódás a film, amiből csak az első rész felét bírtam megnézni.
2015. máj. 6. 18:13
 6/6 anonim válasza:

5-ös miért??????????

A film nagyon jó vót lögjobb a 2. rész.

2015. jún. 5. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!