Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Kiolvasna itt egy ősmagyar...

Kiolvasna itt egy ősmagyar fantasy történetet?

Figyelt kérdés
Tehát olyasmi, valós elemeken nyugodó, rekonstruált, vagy inkább műmitológia, mint a Gyűrűk Ura. Csak itt nem a kelta-germán mitológiát venném alapul, mint a fantasy-k többségében, hanem a magyart és így a többi török vagy ugor nép hitvilágát.
2015. ápr. 30. 08:23
 1/8 A kérdező kommentje:
Ki olvasna, bocsánat kicsit elkapott a hév.
2015. ápr. 30. 08:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Én mindenképp! Nagyon kíváncsi lennék a tartalomra :3 Régóta keresek ilyesmi könyvet, és a sámánok szerelmese vagyok. Csak rendesen utána kell nézni a dolgoknak.
2015. ápr. 30. 10:09
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát, már két hónapja jegyzetelek. És itt nem sámánok, hanem táltosok vannak. Már egy egész mitológiát dolgozok ki hozzá lassan.
2015. ápr. 30. 10:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Próbáld meg.
2015. ápr. 30. 11:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne. Nagyon szeretem a különböző mitológiákat, hősi eposzokat, és eléggé sajnálom, hogy a magyar nép ilyen jellegű hagyománya, történetei nagyrészt el lettek pusztítva, amiért pogánynak nyilvánították ezt a hiedelemvilágot.
2015. ápr. 30. 11:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Olvastam párat, reálisabbat, "műmitológiát" (ahogy te nevezted, tetszik a szó), történelmileg hiteleset és teljesen kitaláltat, modern és ősmagyar környezetben játszódót is. Olyat is, ahol a magyar hiedelemvilág csak nyomokban fedezhető már fel, mert a világ túlnőtt rajta. Valószínűleg szerencsém volt, mert kiváló szerzők jegyezték a többségét. Ezért szívesen olvasnék ilyen témában, de erős a mezőny.
2015. ápr. 30. 18:36
 7/8 Prym ***** válasza:
Engem is érdekelne :)
2015. ápr. 30. 19:36
 8/8 anonim válasza:
Nos, hol tartasz?
2016. aug. 21. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!