Tudtok ajánlani piros pöttyös könyveket? (a piros pötty alatt azt értem hogy fantasy könyv amin van egy piros pöty)
Tudomásom szerint rengeteg ilyen könyv van csak én már rengeteget kiolvastam belőlük és most nincs mit olvasnom
csak úgy momdom 14 éves lány vagyok de nyugodtan ajáljatok olyan könyveket amik nagyobb korosztálynak írodnak (soha nem veszem figylelembe hogy hány éves kortól ajánlott egy könyv)^-^
arany pöttyös mondjuk a vizet az elefántnak,nekem nagyon tetszett,13 évesen olvastam,de ink felnőtteknek ajánlott
egy piros pöttyöst tudok,a 13 okom volt-ot
Időtlen szerelem: Rubinvörös, Zafírkék, Smaragdzöld
Shiver, Linger, Forever
Útvesztő trilógia (Útvesztő,Tűzpróba,Halálkúra)
1-es és 2-es voltam :D
A piros pöttyöseket szinte sosem olvasom el, engem inkább a high-fantasy műfaja érdekel, mint pl a Gyűrűk Ura, Trónok Harca, Idő Kereke (jelenlegi favorit <3), meg a fantasy-horror mint az Abarat és a Korbács. Szóval én ezeket ajánlanám.
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!