Tudtok nekem írni pár fantasy nevet?
Sziasztok! :)
A lényeg az, hogy most vázlatozom a könyvemet, már van pár név, de érdekel, hogy másoknak mi tetszik! :) Lehetőleg ne valami agyon használt név legyen... Jöhet fiú és lány név is!
Előre is köszönöm szépen a válaszokat! :)
Kedves Névtelen válaszoló!
Nos, nem tudom, te mi célból tévedtél ide, de ha már értelmes hozzászólást nem tudsz írni a kevéske intelligenciádnak köszönhetően ahelyedben csöndben maradnék. Úgy gondolom nem az ilyen neve sincs kis emberkék miatt jött létre ez a blog. Drágám, ha annyira tudni szeretnéd, kíváncsi voltam másnak mi is tetszik, mivel nem en fogom olvasni. Én "csak" az író vagyok. Ezért nagyon hálás lennék, a ne
Kedves Névtelen válaszoló!
Nos, nem tudom, te mi célból tévedtél ide, de ha már értelmes hozzászólást nem tudsz írni a kevéske intelligenciádnak köszönhetően ahelyedben csöndben maradnék. Úgy gondolom nem az ilyen neve sincs kis emberkék miatt jött létre ez a blog. Drágám, ha annyira tudni szeretnéd, kíváncsi voltam másnak mi is tetszik, mivel nem en fogom olvasni. Én "csak" az író vagyok. Ezért nagyon hálás lennék, ha nem tolnad ide a cuki arcocskadat nevtelenul-olyan rossz az eleted, fel sem mered vallalni, sajnalnalak, de nnincs időm a hulyesegeddel foglalkozni-, hanem máshol rontanad a levegőt, mert senki sem kivancsi az idiota kitoreseidre!
És mindenki neveben köszönöm!
Ez itt a segítség nyújtás helye, és nem az a neve a honlapnak, hogy "Idiotak gyertek".
Koszontem, puszi xx
Drága Nempublikus:DD!
Köszönöm, de már veglegesitve vannak a nevek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!