Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Valaki tud 13/L-nak (azaz...

Valaki tud 13/L-nak (azaz jómagamnak) jó könyveket ajánlani?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 29. 21:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én a te korodban James Herriot-könyveket és HP-t olvastam, aztán rákaptam a Terry Pratchett könyvekre (Mort, Kaszás, Kisistenek, Piramisok, stb.), az iránt mai napig kitart a lelkesedésem :-)

Merle-könyvek is elég jók, talán a Védett Férfiak egy lájtosabb, de ha jól viseled a komolyabb lelki terhelést, akkor Mesterségem, a Halál. Szintén terhelő könyv kissé Bartis Attila - A séta című könyve.

Gárdonyit még nem ismerem eléggé, de szerintem érdemes olvasni az Egri Csillagokon túl is. Pl. a Láthatatlan Ember is aránylag mesés, de azért van benne tartalom, szerettem.

És amúgy Gárdonyi nagy forma volt, érdemes felfedezni :)

Engem érdekel a tudománytörténet és az amerikaiak általában sok kifejezetten olvasmányos könyvet adnak ki különböző tudósokról, újabban informatikai cégekről stb. Úgyhogy én tudom ajánlani az Erdős Pálról szóló Prímembert, a Google-ről szóló "A Google sztori" című könyvet és a Fermat-sejtés történetét összefoglaló Simon Singh-könyvet is.

2015. máj. 6. 14:47
 12/12 anonim ***** válasza:
Igen Gárdonyit mindenképpen érdemes olvasni. Az Ida regényét olvasd el, az nagyon jó kis könyv, főleg lányoknak, mondjuk nekem a kedvencem tőle az Isten rabjai.
2015. máj. 6. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!