Szerintetek érdemes elolvasni az Anita Blake sorozatot? Ti milyennek tartjátok?
Szia!
Én nagyon kedveltem a sorozatot, én elvoltam vele. Tudd, hogy a könyv erotikus jeleneteket tartalmaz, az első néhány még nem, de durvul. Ettől függetlenül jó, ajánlom.
Szia!
Én lassan végzek a 11. résszel és eddig nagyon tetszik. Az első 5-6 rész tényleg lightosabb, de aztán kezd eldurvulni. Nekem nagyon bejön az író stílusa, jókat szoktam rajta röhögni. Szerintem Anita egy nagyon különleges személyiség.
Szia!
Én nagyon szeretem az Anita Blake könyveket! Olvastam az összeset. Ajánlottam a hugomnak, (aki utál olvasni, de mindet elolvasta) és a barátnőjének is (ő szeret olvasni, és talán 1 hónap alatt kiolvasta az összeset!
Ami tény: Nekem a 9. részig nagyon tetszettek a könyvek, majdnem mind a kedvencem. Amikor a 10-nél bejön a képbe a szex... az már annyira nem jött be. De a 9.-ig érdemes elolvasni! Nem fogod tudni letenni, mert nagyon jók!!! :)
3. vagyok.
én a helyedben nem aggódnék nekem 7000 (igen hétezer) ebookom van, szinte csak azt olvasom,mert sajnos hiába is szeretném, nem mindig telik hagyományos könyvre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!