Melyik könyvhöz hasonlítanátok az Anita Blake sorozatot?
Figyelt kérdés
Gondolok itt például arra, hogy a Feket tőr testvériség az egyik kedvencem. Van ez is annyira jó, vagy kicsit lightosabb?2010. febr. 5. 01:34
1/3 anonim válasza:
Szerintem az Anita Blake sorozat egyedi. Én nem hasonlítanám a Fekete tőr testvériséghez.
Hogy lightosabb? Éppen ellenkezőleg. Az első pár kötet még inkább fantasy és krimi, a kőkemény dolgok az 5-6. kötet után következnek. És ami azokban a könyvekben le van írva... hát amellett minden más lightos. :-))
Nekem Anita Blake a kedvencem. A Fekete tőr sorozatból 1 könyvek olvastam el. Nem folytattam tovább, mert igazán nem fogott meg.
Azt hallottam, hogy Ward további könyvei jobbak voltak, mint az első. Lehet, hogy még rászánom magam a teljes sorozatra.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ :) Hát nagyon kíváncsi vagyok rá, most kezdtem az elsőt :)
Amúgy a fekete tőr 1 része tényleg semmi a többihez képest, nekem a 2. a kedvencem, érdemes elolvasni :)
2010. febr. 5. 17:07
3/3 anonim válasza:
Hú tudom, hogy a kérdés már régi de pont most gonolkodtam el ezen, szerintem anita blake története alapján készült a félúton a sírba és folytatásai, angyalvér és folytatásai és a true blood is mutat hasonlóságokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!