Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogy lehet a moly.hu-n privát...

Hogy lehet a moly.hu-n privát üzenetet írni?

Figyelt kérdés

Rámegyek az illető adatlapjára, és már előre látszik hogy valami nem oké, egy picit be van szürkülve az "üzenet küldése" felirat.

Azért megírtam az üzenetet, rányomtam a küldésre, és azóta is tölt.

Mi lehet a baj? Van valami amiről nem tudok? (Még soha nem próbáltam privát üzenetet küldeni, ez lenne az első.)

2015. ápr. 21. 17:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Szokásos kérdésemmel kezdek: a Molyra vonatkozó kérdéseket miért nem a Molyon, a Súgunk! zónában teszed fel? Gyorsabb és relevánsabb választ kapsz.

A kérdésre reagálva: jó helyen próbálod, tényleg az adatlapon lévő "Üzenet küldése" linket kell használni. Ha jobban megnézed a színét, nem szürke az, csak halványabb kék, mint a legtöbb link, és az normális, mindenkinél ilyen. (Én amúgy nem tudok róla, hogy ki tudna szürkülni.)

Lehetett átmeneti szerverhiba, de lehet az is, hogy nálad van a gond. Ha még mindig nem tudsz küldeni (előtte frissítsd az oldalt), akkor az Üzenet a Molynak funkcióval (jobb felső sarok, Infó menü) küldj hibajelzést, és akkor megnézik, mi lehet a gond.

Milyen eszközön (számítógép, tablet, telefon) próbálkozol amúgy?

2015. ápr. 21. 20:25
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

A kérdés kiírásával egyidőben írtam a moly-nak is, de azért itt is leírtam, mert sürgős volt, gondoltam, hátha ide előbb jön válasz.

PC-ről próbálkoztam. Bekértek olyan adatokat, hogy milyen böngészőt használok, és hányas verzió, aztán visszajeleztek hogy az volt a baj, hogy nem írtam a tárgy mezőbe semmit, ezt majd javítani fogják a későbbiekben.

2015. ápr. 21. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!