Hogyan tudok a Moly nevű könyves oldalon plecsnit küldeni ha az adott ember teljesítette a feladatot?
Csillagbogárkám, miért nem olvasod a súgót? Azért van.
Az ilyen kérdéseket meg lehet a molyon is kérdezni, persze csak a súhó elolvasása után. Nem harapták még le senki fejét eddig...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__6415630-m..
Csillagbogárkám, igen, fent vagyok, azért mondom. Szerintem alapvető, hogy tájékozódj, mielőtt nekivágsz valamibe. És igen, nem véletlenül van a súgó, amit ha átnéztél volna, és nem csak csípőből rávágtad volna, hogy nincs benne, akkor megtaláltad volna.
Tessék:
"Hogyan tudom odaadni a kitüntetést annak, aki teljesítette a kihívásomat?
Kattints a résztvevők listájára a kihívásodnál, keresd ki az illető nevét, és kattints a mellette található Teljesítve gombra. Ekkor ez bezöldül, jelezve, hogy ő már teljesítette. Ezt követően ő automatikusan megkapja a kitüntetését (de nem azonnal, beletelik egy kis időbe, míg nála is megjelenik)."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!