Miről szól az Egri Csillagok részletesen?
Az Egri Csillagok könyv elég részletes, szerintem azt olvasd el hozzá.
Viccet félretéve, mielőtt felháborodsz a hülye válaszokon, talán vehetnél annyi erőt magadon, hogy ha már nem olvasod el a könyvet, és nem nézed meg a filmet sem (nem egy megerőltető dolog), legalább magadtól rákeress a neten egy rövidített tartalomra vagy olvasónaplóra.
Amúgy, tényleg inkább el kéne olvasni. Ha kötelező (gondolom, mivel ezt adtad meg az egyik kulcsszónak), akkor mindenképp el kéne olvasnod. Én két hónap alatt végeztem vele (mint mindegyik kötelezővel), azonban a tanárunk olyan részletesen belekérdezett mindenbe, hogy aki még 3-szor is elolvasta, az sem tudott válaszolni. ;Đ
Leegyszerűsítve egy kislányról és egy fiúról szól, akiket kiskorukban elrabolnak az arrafelé portyázó törökök, de szerencséjükre...(ezt majd elolvasod) Aztán felnőnek, a fiúból kemény katona válik, és még dolguk akad az őket gyerekkorukban elrabló török fazonnal. Közben 1-2 magyar hadvezér is fel-felbukkan a regény lapjain.
Bátran állj neki, mert elég izgalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!