Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyvet ajánlanátok...

Milyen könyvet ajánlanátok egy 13 évesnek?

Figyelt kérdés
2010. febr. 19. 17:23
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

én is 13 éves vagyok én az Alkonyat sorozatot olvasom.

(lány)

2010. febr. 19. 17:28
 2/10 anonim válasza:

Szia!

Az én hugicám is 13, és neki szerintem még nem való a Twilight. Ő nem nagyon szeret olvasni, de én állandóan unszolom, és ajánlok neki. Pl. nagyon szerette Sohonyai Edit: Jasmine, avagy mégis kell a szerelem c. könyvét. Én annyi idősen (sőt, még most is :D) imádtam G. Szabó Judit könyveit. Nagyon humorosak, eredetiek és az olvasást is jó vele gyakorolni. (pl. Hárman a szekrény tetején)

Remélem, segítettem valamennyit. :)

2010. febr. 19. 18:20
 3/10 anonim válasza:
phili k. dick-et olvasson
2010. febr. 19. 18:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Matematika 7. osztaly... nekem ez remlik abbol a korbol(:

De, szerintem ne az Alkonyat legyen, ha mar sikerkonyv, akkor inkabb a Harry Potter.Abban, legalabb van valami mondanivalo( megha nagyon keves is), tehat a gonosz ellen kuzd a jo, a szeretet a fontos... stb. Az Alkonyat, csak egy csopogos tiniregeny, ami a lanyokat egy elerhetetlen hosbe teszi szerelmesse...( sajat velemeny, igaz csak a film par percet lattam, a konyveket pedig csak hallomasbol ismerem)

Esetleg, valami regi klasszikus, esetleg kotelezo olvasmany, ami megsem olyannyira unalamas, hogy megutalja.

Ilyenkor jonnek elo a kamasz erzelmei, olvashatja a Romeo es Juliat( komolyabb Shakespeare muveket inkabb ne).

De ez fugg attol, hogy fiurol vagy lanyrol beszelunk ill. , hogy menyire erett a korahoz kepest.

18/L

2010. febr. 19. 20:30
 5/10 A kérdező kommentje:
lány vagyok és a Twilighot már olvastam
2010. febr. 19. 20:49
 6/10 anonim ***** válasza:
Ros Asquith regényeit, például Egy aggódó tini top secret naplóját.
2010. febr. 20. 09:31
 7/10 anonim ***** válasza:

Békés Pál:A bölcs hiánypótló

Tudom hogy gyerekesen hangzik,(az is)de ezt még 5,vagy 50 éveseknek is ajánlanám:D

Egyszerűen olyan felejthetetlen humora van hogy...Tényleg mindenkinek ajánlom:)

2010. febr. 24. 23:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Most így konkrétan nem tudom,de mindenképpen valami olyat ami izgalamas,de ugyanakkor csajos és illik az illető személyiségéhez.
2010. febr. 25. 19:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Én akkoriban a Megható állattörténeteket olvastam
2010. márc. 20. 10:33
 10/10 anonim ***** válasza:

én tizennégy lettem, de sokat olvasok. ajánlom a Meg Cabot könyveket: Neveletlen hercegnő naplója; vagy ami nekem nagyon tetszett, a Tinibálvágy. nagyon ajánlom még a Fiúk kizárva! könyvsorozatot (Thomas Brezina) vagy még pár jó könyv:

Patricia Schröder: Varázsbagász (4 részes sorozat)

Helen Bailey: Topáz (6 részes)

Varázskör (sok részes)

vagy ha kicsit gyerekesebb: Geronimo Stilton.

Jerry Spinelli: Stargirl

ezek ált. csajos tiniregények, de én nagyon szeretem őket :) jó olvasgatást.

2010. szept. 3. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!